Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chesterfield Football Club Wado Ryu FC
3-5-2 Tactiek 442
51% Balbezit 49%
36% Spel op eigen helft 64%
9 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 23.5
poor Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


26e minuut.
Daar is Takó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Takó geeft een hoge lob. Varriale heeft problemen om de bal te vangen. Magaddino rent richting de bal. Magaddino draait met de bal, schiet en ... Petercini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Klinik geeft een hoge lob. Carfora heeft problemen om de bal te vangen. Carfora geeft de bal voor. Naminolto rent richting de bal. Naminolto schiet op doel. Petercini bokst de bal weg.

45e minuut.
Taravelli heeft problemen om de bal te vangen. Skiba rent richting de bal. Taravelli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Taravelli krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chesterfield Football Club 42%, Wado Ryu FC 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chesterfield Football Club - Wado Ryu FC 0:0

62e minuut.
Petercini met een harde bal richting middenveld. Skiba kopt de bal weg. Klungelig pakt Ciro de bal. Takó rent richting de bal. Takó geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Tidili is nu in balbezit. Radler rent richting de bal. Radler passt de bal met de wreef. Magaddino rent richting de bal. Magaddino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chesterfield Football Club - Wado Ryu FC 1:0

68e minuut.
Serpico speelt de bal door. Tidili is nu in balbezit. Tidili passt de bal in één keer door. Trovarello bereikt de bal nog maar net als eerste. Trovarello schiet op doel. Roşu bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Wojtaś met een snelle inworp. Radler is nu in balbezit. Radler geeft een lange en hoge pass. Naminolto heeft problemen om de bal te vangen. Naminolto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chesterfield Football Club - Wado Ryu FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chesterfield Football Club 29%, Wado Ryu FC 71%.
Chesterfield Football Club - Wado Ryu FC 2:0