Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SC Huramaki Bad Coast Tower
Normal Tactiek 352
36% Balbezit 64%
82% Spel op eigen helft 18%
1 Doelpogingen 44
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 53.3
hopeloos Schieten solide
zwak Passen uitstekend
slecht Verdedigen zwak


3e minuut.
Shukron bereikt de bal nog maar net als eerste. Shukron passt de bal zonder na te denken. Kırılmaz heeft problemen om de bal te vangen. Kırılmaz geeft een lange en hoge pass. Salmiaho maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Piechoczek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sekielski komt het veld opgelopen. Clun trapt de bal weg van het doel. Kubelec kopt de bal weg. Kırılmaz met een sublieme pass. Salmiaho bereikt de bal nog maar net als eerste. Salmiaho haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Kırılmaz met een sublieme pass. Manaós met een sublieme pass. Salmiaho rent richting de bal. Salmiaho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Huramaki - Bad Coast Tower 0:1

9e minuut.
Trada rent richting de bal. Kırılmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Shukron is nu in balbezit. Salmiaho is nu in balbezit. Salmiaho draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Shukron bereikt de bal nog maar net als eerste. Shukron geeft een lange en hoge pass. Salmiaho is nu in balbezit. Salmiaho schiet op doel. Panizzoli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Manaós geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Shukron springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Huramaki - Bad Coast Tower 0:2

13e minuut.
Kırılmaz rent richting de bal. Shukron is nu in balbezit. Kırılmaz met een sublieme pass. Salmiaho rent richting de bal. Salmiaho draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Kırılmaz probeert naar een medespeler te passen. Manaós rent richting de bal. Manaós passt de bal met de wreef. Shukron heeft problemen om de bal te vangen. Shukron draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Manaós probeert naar een medespeler te passen. Trada rent richting de bal. Shukron verovert de bal door een tackle van achteren. Shukron controleert de bal met de borst. Shukron haalt uit met een fantastische trap. Clun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Huramaki - Bad Coast Tower 0:3

25e minuut.
Bortolotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Salmiaho bereikt de bal nog maar net als eerste. Bortolotto schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bortolotto krijgt een gele kaart. Salmiaho is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mastranton zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Salmiaho maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Pini geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kubelec met de inworp. Shukron rent richting de bal. Shukron haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Amatrudo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kubelec met een snelle inworp. Shukron is nu in balbezit. Shukron haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Sekielski speelt de bal door. Kırılmaz met een sublieme pass. Shukron is nu in balbezit. Shukron schiet op doel. Clun probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Huramaki - Bad Coast Tower 0:4

32e minuut.
Masciarelli passt de bal met de wreef. Zangrandi probeert naar een medespeler te passen. Leggero bereikt de bal nog maar net als eerste. Salmiaho onderschept slim de pass. Salmiaho schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Sekielski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Manaós de bal. Manaós geeft een lange en hoge pass. Shukron bereikt de bal nog maar net als eerste. Shukron schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Huramaki - Bad Coast Tower 0:5

37e minuut.
Sekielski met een sublieme pass. Manaós bereikt de bal nog maar net als eerste. Manaós speelt de bal door. Salmiaho heeft problemen om de bal te vangen. Salmiaho haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Bortolotto geeft een hoge lob. Rantasaari bereikt de bal nog maar net als eerste. Rantasaari geeft een hoge lob. Salmiaho is nu in balbezit. Salmiaho schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Manaós speelt de bal door. Kubelec is nu in balbezit. Kubelec passt de bal met de wreef. Shukron is nu in balbezit. Shukron schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Bortolotto rent richting de bal. Shukron rent richting de bal. Salmiaho bereikt de bal nog maar net als eerste. Salmiaho draait met de bal, schiet en ... Clun probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Huramaki 84%, Bad Coast Tower 16%.
SC Huramaki - Bad Coast Tower 0:5

48e minuut.
Manaós passt de bal in één keer door. Sekielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekielski speelt de bal door. Salmiaho is nu in balbezit. Salmiaho haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Kırılmaz onderschept slim de pass. Salmiaho bereikt de bal nog maar net als eerste. Salmiaho passt de bal zonder na te denken. Shukron heeft problemen om de bal te vangen. Shukron schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Kırılmaz rent richting de bal. Salmiaho rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zangrandi. Zangrandi krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Klungelig pakt Trada de bal. Shukron is nu in balbezit. Kırılmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kırılmaz draait met de bal, schiet en ... Clun probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Huramaki - Bad Coast Tower 0:6

60e minuut.
Manaós kopt de bal weg. Salmiaho heeft problemen om de bal te vangen. Bortolotto speelt de bal door. Manaós bereikt de bal nog maar net als eerste. Manaós geeft een lange en hoge pass. Clun bokst de bal weg. Daar is Shukron, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Shukron bereikt de bal nog maar net als eerste. Shukron draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Salmiaho passt de bal in één keer door. Shukron rent richting de bal. Kırılmaz rent richting de bal. Kırılmaz haalt uit met een fantastische trap. Daar is Pini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

69e minuut.
Trada bereikt de bal nog maar net als eerste. Kırılmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Kırılmaz speelt de bal door. Shukron is nu in balbezit. Shukron draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Shukron draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Pini de bal onder controle te krijgen. Leggero bereikt de bal nog maar net als eerste. Manaós verovert de bal door een tackle van achteren. Manaós geeft de bal voor. Clun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Shukron springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Huramaki - Bad Coast Tower 0:7

76e minuut.
Kırılmaz passt de bal met de wreef. Shukron bereikt de bal nog maar net als eerste. Shukron passt de bal in één keer door. Salmiaho is nu in balbezit. Salmiaho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Huramaki - Bad Coast Tower 0:8

79e minuut.
Sekielski rent richting de bal. Sekielski geeft de bal voor. Daar is Pini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shukron verovert de bal door een tackle van achteren. Shukron schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Huramaki - Bad Coast Tower 0:9

84e minuut.
Salmiaho rent richting de bal. Panizzoli begaat een overtreding. Salmiaho is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sekielski met een snel genomen vrije trap. Salmiaho is nu in balbezit. Salmiaho draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Salmiaho bereikt de bal nog maar net als eerste. Salmiaho passt de bal met de wreef. Pini bereikt de bal nog maar net als eerste. Shukron onderschept slim de pass. Shukron haalt uit met een fantastische trap. Clun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Huramaki - Bad Coast Tower 0:10

89e minuut.
Panizzoli kopt de bal weg. Shukron probeert naar een medespeler te passen. Salmiaho bereikt de bal nog maar net als eerste. Salmiaho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Huramaki - Bad Coast Tower 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Huramaki 80%, Bad Coast Tower 20%.
SC Huramaki - Bad Coast Tower 0:11