Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ripese Diabolika Team
Normal Tactiek 523
49% Balbezit 51%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
23.4 gemiddelde waardering 31
weak Schieten weak
poor Passen average
average Verdedigen weak


24e minuut.
Cramar bereikt de bal nog maar net als eerste. Naguisa is nu in balbezit. Cramar onderschept slim de pass. Cramar met een sublieme pass. Sireno is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Sireno rent richting de bal. Sireno draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ripese - Diabolika Team 0:1

45e minuut.
Dell`Orso met een snelle inworp. Petru is nu in balbezit. Renier tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Renier krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ripese 70%, Diabolika Team 30%.
Ripese - Diabolika Team 0:1

47e minuut.
Eupili bereikt de bal nog maar net als eerste. Eupili probeert naar een medespeler te passen. Lercari bereikt de bal nog maar net als eerste. Mortaio onderschept slim de pass. Mortaio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ripese - Diabolika Team 1:1

51e minuut.
Bisiach geeft een lange en hoge pass. Inworp. Alkayam met een snelle inworp. Orimi is nu in balbezit. Orimi geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Cramar rent richting de bal. Cramar geeft een lange en hoge pass. Bisiach verovert de bal door een tackle van achteren. Orimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Orimi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Consalvo verovert de bal door een tackle van achteren. Consalvo geeft een hoge lob. Chiereghini kopt de bal weg. Renier is nu in balbezit. Renier schiet op doel. Carini bokst de bal weg.

62e minuut.
Petrarca is nu in balbezit. Petrarca geeft een hoge lob. Daar is Rescigno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cramar rent richting de bal. Cramar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Bisiach de bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Chiereghini rent richting de bal. Chiereghini geeft een lange en hoge pass. Lercari probeert de bal aan de voet te houden. Renier is nu in balbezit. Renier draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Cramar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cramar geeft de bal voor. Cester rent richting de bal. Sireno bereikt de bal nog maar net als eerste. Sireno haalt uit met een fantastische trap. Calcagnino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ripese 63%, Diabolika Team 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ripese - Diabolika Team 1:1