Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico Lavandino Mohicani
tiratopa Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
26% Spel op eigen helft 74%
29 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.5 gemiddelde waardering 19.5
good Schieten poor
weak Passen poor
adequate Verdedigen poor


2e minuut.
Buoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Monferrino verovert de bal door een tackle van achteren. Monferrino met een sublieme pass. Faustini is nu in balbezit. Faustini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Huczała springt en kopt de bal. Addesso werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Battilarda bereikt de bal nog maar net als eerste. Faustini onderschept slim de pass. Faustini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Lavandino - Mohicani 1:0

10e minuut.
Huczała heeft problemen om de bal te vangen. Huczała schiet op doel. Klungelig pakt Faustini de bal. Huczała bereikt de bal nog maar net als eerste. Huczała draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Monferrino geeft een lange en hoge pass. Faustini kopt de bal weg. Caiazzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Huczała verovert de bal door een tackle van achteren. Huczała draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Faustini is nu in balbezit. Faustini met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Toaiari de bal onder controle te krijgen. Huczała is nu in balbezit. Huczała haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Toaiari rent richting de bal. Huczała onderschept slim de pass. Huczała schiet op doel. Addesso bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

18e minuut.
Monferrino heeft problemen om de bal te vangen. Carolfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Monferrino verovert de bal door een tackle van achteren. Monferrino geeft een lange en hoge pass. Faustini krijgt zijn hoofd ertegen. Addesso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
De Liso probeert naar een medespeler te passen. Huczała is nu in balbezit. Battilarda bereikt de bal nog maar net als eerste. Huczała verovert de bal door een tackle van achteren. Huczała draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Masciotta onderschept slim de pass. Masciotta speelt de bal door. De Liso met een sublieme pass. Faustini rent richting de bal. Faustini haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Rosolino rent richting de bal. Rosolino geeft een hoge lob. Huczała controleert de bal met de borst. Faustini bereikt de bal nog maar net als eerste. Faustini haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Lavandino - Mohicani 2:0

41e minuut.
Santinelli is nu in balbezit. De Liso geeft een hoge lob. Huczała bereikt de bal nog maar net als eerste. Huczała schiet op doel. Addesso probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Lavandino - Mohicani 3:0

44e minuut.
Catto is nu in balbezit. Monferrino verovert de bal door een tackle van achteren. Carolfi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Carolfi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Lavandino 25%, Mohicani 75%.
Atletico Lavandino - Mohicani 3:0

49e minuut.
Monferrino kopt de bal weg. Carolfi heeft problemen om de bal te vangen. De Liso met een sublieme pass. Huczała bereikt de bal nog maar net als eerste. Huczała schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Lavandino - Mohicani 4:0

52e minuut.
Faustini maakt een snoekduik en kopt de bal. Huczała is nu in balbezit. Huczała geeft een lange en hoge pass. Faustini krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Lavandino - Mohicani 5:0

55e minuut.
Caiazzo probeert naar een medespeler te passen. Giustini met een sublieme pass. Huczała is nu in balbezit. Huczała haalt uit met een fantastische trap. Addesso probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Lavandino - Mohicani 6:0

61e minuut.
Toaiari met een harde bal richting middenveld. Giustini is nu in balbezit. Giustini passt de bal zonder na te denken. Huczała rent richting de bal. Huczała draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Lavandino - Mohicani 7:0

64e minuut.
Masciotta rent richting de bal. Masciotta passt de bal in één keer door. Monferrino geeft een hoge lob. Faustini heeft problemen om de bal te vangen. Faustini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Doeltrap. Addesso trapt de bal weg van het doel. Santinelli rent richting de bal. Santinelli geeft een hoge lob. Huczała rent richting de bal. De bal raakt de paal. Huczała bereikt de bal nog maar net als eerste. Huczała schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Lavandino - Mohicani 8:0

77e minuut.
Monferrino bereikt de bal nog maar net als eerste. Monferrino passt de bal zonder na te denken. De Liso met een sublieme pass. Faustini is nu in balbezit. Faustini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Lavandino - Mohicani 9:0

85e minuut.
Giustini geeft een hoge lob. Faustini bereikt de bal nog maar net als eerste. Faustini met een sublieme pass. Huczała is nu in balbezit. Huczała draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Lavandino - Mohicani 10:0

86e minuut.
De Liso geeft de bal voor. Masciotta probeert de bal aan de voet te houden. Monferrino bereikt de bal nog maar net als eerste. Monferrino geeft een hoge lob. Huczała bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Lavandino - Mohicani 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Lavandino 27%, Mohicani 73%.
Atletico Lavandino - Mohicani 11:0