Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BRINFIGHTERS PSG Molteno
CowMiOff Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
30.3 gemiddelde waardering 18.7
adequate Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
average Verdedigen unsatisfactory


16e minuut.
Ravizzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravizzini geeft een lange en hoge pass. Daar is Petralia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dalheim is nu in balbezit. Dalheim haalt uit met een fantastische trap. Barzizza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Riccetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Benfatto is nu in balbezit. Buratto is nu in balbezit. Benfatto verovert de bal door een tackle van achteren. Benfatto schiet op doel. Pegolo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Klungelig pakt Chierchia de bal. Riccetti is nu in balbezit. Chierchia bereikt de bal nog maar net als eerste. Buratto is nu in balbezit. Buratto geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BRINFIGHTERS 51%, PSG Molteno 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BRINFIGHTERS - PSG Molteno 0:0

48e minuut.
Dalheim rent richting de bal. Dalheim passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Petralia de bal onder controle te krijgen. Moksnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Moksnes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Prangel rent richting de bal. Prangel geeft de bal voor. Moksnes kopt de bal weg. Dalheim heeft problemen om de bal te vangen. Dalheim draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Benfatto bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleksiev onderschept slim de pass. Aleksiev geeft een hoge lob. Moksnes rent richting de bal. Moksnes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Detti is nu in balbezit. Buranelli bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Buranelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Buratto geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Motteran kan de bal niet met de borst controleren. Buratto speelt de bal door. Moksnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Moksnes draait met de bal, schiet en ... Barzizza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BRINFIGHTERS - PSG Molteno 1:0

83e minuut.
Motteran rent richting de bal. Garbarino verovert de bal door een tackle van achteren. Garbarino probeert naar een medespeler te passen. Dalheim rent richting de bal. Dalheim haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Prangel geeft een lange en hoge pass. Dalheim kopt de bal weg. Telese probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Moksnes is nu in balbezit. Moksnes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BRINFIGHTERS - PSG Molteno 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BRINFIGHTERS 37%, PSG Molteno 63%.
BRINFIGHTERS - PSG Molteno 2:0