Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real milf FC Internazionalez
343 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


14e minuut.
Granza geeft de bal voor. Martorana geeft een lange en hoge pass. Granza kopt de bal weg. Busana rent richting de bal. Busana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real milf - FC Internazionalez 0:1

15e minuut.
Busana heeft problemen om de bal te vangen. Belardetti rent richting de bal. Busana is nu in balbezit. Belardetti is nu in balbezit. Belardetti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Pinelli rent richting de bal. Belardetti onderschept slim de pass. Belardetti passt de bal in één keer door. Busana rent richting de bal. Busana schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Schiavoi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chiaretto met de inworp. Belardetti rent richting de bal. Belardetti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Schiavoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Schiavoi geeft de bal voor. Inworp. Chiaretto met de inworp. Belardetti geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Belardetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Belardetti probeert naar een medespeler te passen. Busana is nu in balbezit. Daar is Busana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Busana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real milf - FC Internazionalez 0:2

30e minuut.
Cecchetti is nu in balbezit. Mascetti is nu in balbezit. Busana onderschept slim de pass. Busana draait met de bal, schiet en ... Pinelli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real milf 63%, FC Internazionalez 37%.
Real milf - FC Internazionalez 0:2

46e minuut.
Klungelig pakt Belardetti de bal. Totaro bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bizarri. Bizarri krijgt een gele kaart. Totaro is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Totaro met een snel genomen vrije trap. Busana bereikt de bal nog maar net als eerste. Busana schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Cecchetti onderschept slim de pass. Cecchetti passt de bal zonder na te denken. Busana rent richting de bal. Busana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real milf - FC Internazionalez 0:3

85e minuut.
Granza rent richting de bal. Granza passt de bal in één keer door. Belardetti rent richting de bal. Belardetti geeft een hoge lob. Chiaretto geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real milf 51%, FC Internazionalez 49%.
Real milf - FC Internazionalez 0:3