Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
antanilla fc Discotheo FC
Normal Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
38% Spel op eigen helft 62%
11 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.1 gemiddelde waardering 20.3
weak Schieten average
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Daar is Bucovaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Avogaro onderschept slim de pass. Avogaro speelt de bal door. Comparini bereikt de bal nog maar net als eerste. Comparini schiet op doel. Carruba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Daar is Gallinari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Avogaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Avogaro probeert naar een medespeler te passen. Comparini bereikt de bal nog maar net als eerste. Comparini haalt uit met een fantastische trap. Carruba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Bucovaz passt de bal met de wreef. Materazzi is nu in balbezit. Materazzi probeert naar een medespeler te passen. Gallinari rent richting de bal. Gallinari draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

31e minuut.
Baldanzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldanzi met een sublieme pass. Fabbo is nu in balbezit. Gallinari rent richting de bal. Gallinari draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Macchiavelli kopt de bal weg. Fabbo is nu in balbezit. Lagioia rent richting de bal. Fabbo onderschept slim de pass. Fabbo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
antanilla fc - Discotheo FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: antanilla fc 45%, Discotheo FC 55%.
antanilla fc - Discotheo FC 1:0

53e minuut.
Rondini is nu in balbezit. Marosi verovert de bal door een tackle van achteren. Marosi speelt de bal door. Gallinari rent richting de bal. Gallinari schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Avogaro passt de bal in één keer door. Baldanzi geeft de bal voor. Bucovaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tusariello onderschept slim de pass. Tusariello haalt uit met een fantastische trap. Carruba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Comparini bereikt de bal nog maar net als eerste. Comparini schiet op doel. Carruba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
antanilla fc - Discotheo FC 1:1

61e minuut.
Asinari geeft een lange en hoge pass. Cordone rent richting de bal. Fabbo onderschept slim de pass. Fabbo haalt uit met een fantastische trap. Sperduti probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Rendina geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bucovaz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Macchiavelli is nu in balbezit. Macchiavelli geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
antanilla fc - Discotheo FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: antanilla fc 30%, Discotheo FC 70%.
antanilla fc - Discotheo FC 2:1