Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Padre Pilo Bergamocity
Normal Tactiek 433x
37% Balbezit 63%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 46
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 48.2
average Schieten good
unsatisfactory Passen very good
unsatisfactory Verdedigen good


3e minuut.
Daar is Trung Anh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trung Anh passt de bal met de wreef. Ainson rent richting de bal. Ainson draait met de bal, schiet en ... Nencini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Padre Pilo - Bergamocity 0:1

6e minuut.
Cirigliano geeft een hoge lob. Inworp. Trung Anh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ainson is nu in balbezit. Ainson draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Ganztahl met een sublieme pass. Campello bereikt de bal nog maar net als eerste. Campello passt de bal in één keer door. Trung Anh is nu in balbezit. Trung Anh haalt uit met een fantastische trap. Nencini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Manni rent richting de bal. Drobuşenco verovert de bal door een tackle van achteren. Drobuşenco met een sublieme pass. Ainson rent richting de bal. Ainson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Doeltrap. Nencini met een harde bal richting middenveld. Daar is Massi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ainson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ainson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Padre Pilo - Bergamocity 0:2

14e minuut.
Trung Anh verovert de bal door een tackle van achteren. Ainson rent richting de bal. Sobolewski is nu in balbezit. Sobolewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Padre Pilo - Bergamocity 0:3

17e minuut.
Manni geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Drobuşenco met een snelle inworp. Sobolewski is nu in balbezit. Sobolewski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Drobuşenco neemt de hoekschop. Ainson springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Padre Pilo - Bergamocity 0:4

21e minuut.
Campello rent richting de bal. Campello geeft een lange en hoge pass. Massi is nu in balbezit. Ainson verovert de bal door een tackle van achteren. Ainson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Padre Pilo - Bergamocity 0:5

23e minuut.
Cossutta speelt de bal door. Drobuşenco is nu in balbezit. Drobuşenco passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ainson de bal. Ainson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Inworp. Drobuşenco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sobolewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobolewski schiet op doel. Nencini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Padre Pilo - Bergamocity 0:6

29e minuut.
Sobolewski passt de bal zonder na te denken. Magheru rent richting de bal. Magheru geeft de bal voor. Ainson rent richting de bal. Ainson schiet op doel. Nencini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Trung Anh controleert de bal met de borst. Trung Anh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Padre Pilo - Bergamocity 0:7

33e minuut.
Campello passt de bal in één keer door. Trung Anh heeft problemen om de bal te vangen. Trung Anh passt de bal in één keer door. Daar is Ainson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ainson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Bernocchi probeert de bal aan de voet te houden. Campello bereikt de bal nog maar net als eerste. Campello passt de bal met de wreef. Ganztahl geeft de bal voor. Ainson springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Manni heeft problemen om de bal te vangen. Sobolewski verovert de bal door een tackle van achteren. Sobolewski met een sublieme pass. Ainson heeft problemen om de bal te vangen. Ainson schiet op doel. Nencini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Padre Pilo - Bergamocity 0:8

42e minuut.
Massi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobolewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobolewski speelt de bal door. Ainson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ainson haalt uit met een fantastische trap. Nencini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Padre Pilo - Bergamocity 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Padre Pilo 89%, Bergamocity 11%.
Padre Pilo - Bergamocity 0:9

47e minuut.
Daar is Trung Anh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Campello bereikt de bal nog maar net als eerste. Campello speelt de bal door. Ainson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ainson haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Seppi passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Campello met de inworp. Trung Anh bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Anh geeft een lange en hoge pass. Nencini bokst de bal weg. Ainson bereikt de bal nog maar net als eerste. Cirigliano verovert de bal door een tackle van achteren. Trung Anh kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Drobuşenco probeert naar een medespeler te passen. Ainson rent richting de bal. Ainson passt de bal met de wreef. Sobolewski heeft problemen om de bal te vangen. Sobolewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Campello probeert naar een medespeler te passen. Daar is Trung Anh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trung Anh geeft een hoge lob. Ainson is nu in balbezit. Ainson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Ganztahl passt de bal in één keer door. Campello rent richting de bal. Campello speelt de bal door. Ainson is nu in balbezit. Ainson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Na een snelle pass probeert Grosso de bal onder controle te krijgen. Drobuşenco is nu in balbezit. Drobuşenco passt de bal zonder na te denken. Sobolewski is nu in balbezit. Sobolewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Ganztahl onderschept slim de pass. Ainson is nu in balbezit. Bernocchi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bernocchi krijgt een gele kaart. Ainson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ainson kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Klungelig pakt Ganztahl de bal. Ganztahl passt de bal met de wreef. Ainson heeft problemen om de bal te vangen. Ainson haalt uit met een fantastische trap. Nencini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Padre Pilo - Bergamocity 0:10

76e minuut.
Ganztahl probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Drobuşenco is nu in balbezit. Drobuşenco passt de bal in één keer door. Ainson is nu in balbezit. Ainson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Sobolewski is nu in balbezit. Sobolewski passt de bal met de wreef. Daar is Ganztahl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ganztahl geeft de bal voor. Ainson maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Daar is Campello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Campello geeft een hoge lob. Ainson springt en kopt de bal. Daar is Sobolewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sobolewski schiet op doel. Nencini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Campello met een sublieme pass. Ganztahl bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganztahl geeft een lange en hoge pass. Ainson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ainson haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Ganztahl passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Sobolewski de bal. Drobuşenco geeft de bal voor. Ainson rent richting de bal. Ainson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Padre Pilo 87%, Bergamocity 13%.
Padre Pilo - Bergamocity 0:10