Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.S. Supersano pluto
Normal Tactiek 442
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.8 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Zuani probeert de bal aan de voet te houden. Bardelli rent richting de bal. Bardelli probeert naar een medespeler te passen. Fusari geeft de bal voor. Gandelli probeert de bal met de borst te controleren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Klungelig pakt Scala de bal. Buonavia rent richting de bal. Buonavia met een sublieme pass. Francini bereikt de bal nog maar net als eerste. Francini schiet op doel. Furini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

26e minuut.
Cauzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cauzo geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Giacovelli de bal onder controle te krijgen. Cimarrusto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimarrusto schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Dall`Ava rent richting de bal. Cauzo verovert de bal door een tackle van achteren. Cauzo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Francini de bal. Francini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Buonavia passt de bal in één keer door. Seragnoli rent richting de bal. Seragnoli passt de bal in één keer door. Francini bereikt de bal nog maar net als eerste. Francini haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Gandelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gandelli geeft de bal voor. Bardelli probeert de bal aan de voet te houden. Francini rent richting de bal. Francini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Dall`Ava is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cauzo. Dall`Ava is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Maffeis zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Giacconi heeft problemen om de bal te vangen. Francini rent richting de bal. Francini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. Supersano - pluto 0:1

42e minuut.
Cauzo passt de bal zonder na te denken. Fusari bereikt de bal nog maar net als eerste. Fusari passt de bal zonder na te denken. Seragnoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Seragnoli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S. Supersano 63%, pluto 37%.
A.S. Supersano - pluto 0:1

57e minuut.
Maffeis passt de bal met de wreef. Errico is nu in balbezit. Errico geeft de bal voor. Cimarrusto rent richting de bal. Cimarrusto haalt uit met een fantastische trap. Ripamonti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Inworp. Fusari met een snelle inworp. Seragnoli is nu in balbezit. Seragnoli geeft een lange en hoge pass. Francini rent richting de bal. De bal raakt de paal. Francini is nu in balbezit. Francini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. Supersano - pluto 0:2

77e minuut.
Cimarrusto raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Auriolo komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Giacconi trapt de bal weg. Maffeis kopt de bal weg. Gandelli is nu in balbezit. Seragnoli verovert de bal door een tackle van achteren. Seragnoli draait met de bal, schiet en ... Furini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S. Supersano 55%, pluto 45%.
A.S. Supersano - pluto 0:2