Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Titanes de Oriente F.C. MaracaiboFC
433W2 Tactiek MCBO 532 O
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
2 Doelpogingen 11
6 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 8
63.2 gemiddelde waardering 67.5
very good Schieten excellent
very good Passen formidable
excellent Verdedigen outstanding


3e minuut.
Moss rent richting de bal. Miu maakt een afschuwelijke overtreding. Moss raakt geblesseerd tijdens het duel. Ermiş zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hattlund krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Kondrot geeft een lange en hoge pass. Ermiş kopt de bal weg. Moss rent richting de bal. Moss geeft een hoge lob. Ermiş springt en kopt de bal. Arreaza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hattlund rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Titanes de Oriente F.C. - MaracaiboFC 0:1

18e minuut.
Ermiş passt de bal met de wreef. Hattlund bereikt de bal nog maar net als eerste. Stiffler legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hattlund is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hattlund neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Titanes de Oriente F.C. - MaracaiboFC 0:2

42e minuut.
Franzke geeft een lange en hoge pass. Gałuszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobiak begaat een overtreding. Kobiak krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Kondrot met een snelle inworp. Olivera geeft een hoge lob. Abuşov controleert de bal met de borst. Ermiş is nu in balbezit. Ermiş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Titanes de Oriente F.C. - MaracaiboFC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Titanes de Oriente F.C. 60%, MaracaiboFC 40%.
Titanes de Oriente F.C. - MaracaiboFC 0:3

47e minuut.
Hattlund controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. das Graças neemt vlug de vrije trap. Gałuszko is nu in balbezit. Gałuszko geeft een lange en hoge pass. Hattlund springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

60e minuut.
Inworp. Uslu komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Soltanov onderschept slim de pass. Soltanov geeft een hoge lob. Hattlund bereikt de bal nog maar net als eerste. Hattlund schiet op doel. Arreaza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Titanes de Oriente F.C. - MaracaiboFC 0:4

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nurci komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Miu rent richting de bal. Moss verovert de bal door een tackle van achteren. Moss passt de bal zonder na te denken. Hattlund bereikt de bal nog maar net als eerste. Hattlund schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Bagara geeft een lange en hoge pass. Illimar is nu in balbezit. Illimar passt de bal zonder na te denken. Uslu is nu in balbezit. Uslu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Ermiş heeft problemen om de bal te vangen. Abuşov verovert de bal door een tackle van achteren. Olivera onderschept slim de pass. Ermiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermiş haalt uit met een fantastische trap. Arreaza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Buitenspel voor Uslu. Goede buitenspelval van de verdediging. Mangana komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Olivera met een sublieme pass. Ermiş rent richting de bal. Ermiş passt de bal in één keer door. Hattlund bereikt de bal nog maar net als eerste. Hattlund schiet op doel. Arreaza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Titanes de Oriente F.C. - MaracaiboFC 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Titanes de Oriente F.C. 49%, MaracaiboFC 51%.
Titanes de Oriente F.C. - MaracaiboFC 0:5