Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MaracaiboFC Paisanos FC
MCBO 532 O Tactiek N-5Def2WINGR2Up2
53% Balbezit 47%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 6
66.1 gemiddelde waardering 64.1
uitstekend Schieten zeer goed
formidabel Passen uitstekend
wonderbaarlijk Verdedigen formidabel


17e minuut.
Aniszewski geeft een lange en hoge pass. Daar is Obregón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moss is nu in balbezit. Moss probeert naar een medespeler te passen. Hattlund rent richting de bal. Cazenave kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hattlund bereikt de bal nog maar net als eerste. Hattlund schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MaracaiboFC - Paisanos FC 1:0

19e minuut.
Gałuszko kopt de bal weg. Savaresse rent richting de bal. Bohár tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bohár krijgt een gele kaart. Savaresse raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Savaresse kan niet meer verder spelen. Kondrot komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Olivera is nu in balbezit. Olivera passt de bal zonder na te denken. Salas probeert naar een medespeler te passen. Hattlund rent richting de bal. Hattlund draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cumana bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermiş onderschept slim de pass. Ermiş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MaracaiboFC - Paisanos FC 2:0

26e minuut.
Bohár raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cikatić komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Tatlıdil bereikt de bal nog maar net als eerste. Soltanov onderschept slim de pass. Soltanov geeft een hoge lob. Ermiş rent richting de bal. Ermiş schiet op doel. Cazenave verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Tatlıdil is nu in balbezit. Kondrot onderschept slim de pass. Cikatić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cikatić krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Aniszewski passt de bal in één keer door. Obregón rent richting de bal. Olivera onderschept slim de pass. Olivera schiet op doel. Cazenave maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MaracaiboFC - Paisanos FC 3:0

44e minuut.
Salas geeft een hoge lob. Moss rent richting de bal. Ermiş rent richting de bal. Ermiş draait met de bal, schiet en ... Cazenave probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Doeltrap. Bolet komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MaracaiboFC 48%, Paisanos FC 52%.
MaracaiboFC - Paisanos FC 3:0

49e minuut.
Otero rent richting de bal. Otero probeert naar een medespeler te passen. Nemere bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemere schiet op doel. Stelmac werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MaracaiboFC - Paisanos FC 3:1

53e minuut.
Otero kopt de bal weg. Nemere probeert naar een medespeler te passen. Bolet is nu in balbezit. Cikatić rent richting de bal. Cikatić draait met de bal, schiet en ... Stelmac bokst de bal weg.

58e minuut.
Kełkowiecki passt de bal in één keer door. Aniszewski is nu in balbezit. Colméia maakt een afschuwelijke overtreding. Colméia krijgt een gele kaart. Aniszewski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Saldivia komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Soltanov onderschept slim de pass. Soltanov geeft een lange en hoge pass. Hattlund rent richting de bal. Hattlund haalt uit met een fantastische trap. Cazenave maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MaracaiboFC - Paisanos FC 4:1

73e minuut.
Na een snelle pass probeert Cikatić de bal onder controle te krijgen. Aniszewski geeft de bal voor. Soltanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolet onderschept slim de pass. Bolet haalt uit met een fantastische trap. Stelmac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Doeltrap. Greco komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Gałuszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Cumana speelt de bal door. Loreto is nu in balbezit. Kondrot onderschept slim de pass. Kondrot schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Buitenspel voor Bolet. Goede buitenspelval van de verdediging. Romo komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Klungelig pakt Loreto de bal. Greco verovert de bal door een tackle van achteren. Abad is nu in balbezit. Greco verovert de bal door een tackle van achteren. Greco draait met de bal, schiet en ... Cazenave verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MaracaiboFC 57%, Paisanos FC 43%.
MaracaiboFC - Paisanos FC 4:1