Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
atletico guayana fc MaracaiboFC
k9 Tactiek ITALIACA 532
53% Balbezit 47%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
72.8 gemiddelde waardering 68.6
excellent Schieten formidable
outstanding Passen formidable
outstanding Verdedigen formidable


8e minuut.
Savaresse bereikt de bal nog maar net als eerste. Savaresse passt de bal in één keer door. Hattlund is nu in balbezit. Hattlund draait met de bal, schiet en ... Carignano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
atletico guayana fc - MaracaiboFC 0:1

12e minuut.
Moss met een sublieme pass. Savaresse speelt de bal door. Hattlund is nu in balbezit. Hattlund draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
atletico guayana fc - MaracaiboFC 0:2

13e minuut.
Olivera probeert naar een medespeler te passen. Savaresse bereikt de bal nog maar net als eerste. Savaresse passt de bal met de wreef. Ermiş is nu in balbezit. Ermiş draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Moss met een snelle inworp. Olivera speelt de bal door. Moss bereikt de bal nog maar net als eerste. Moss geeft een hoge lob. Hattlund maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Klungelig pakt Quintana de bal. Olivera geeft een hoge lob. Hattlund kopt de bal weg. Ermiş rent richting de bal. Ermiş haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Becleanu geeft een lange en hoge pass. Krepsa kopt de bal weg. Padrón bereikt de bal nog maar net als eerste. Padrón speelt de bal door. Constantinescu is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
atletico guayana fc - MaracaiboFC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: atletico guayana fc 54%, MaracaiboFC 46%.
atletico guayana fc - MaracaiboFC 1:2

47e minuut.
Ermiş rent richting de bal. Caraglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermiş verovert de bal door een tackle van achteren. Ermiş draait met de bal, schiet en ... Carignano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
atletico guayana fc - MaracaiboFC 1:3

55e minuut.
Olivera passt de bal in één keer door. Moss probeert naar een medespeler te passen. Olivera probeert naar een medespeler te passen. Savaresse bereikt de bal nog maar net als eerste. Savaresse schiet op doel. Carignano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Inworp. Adames komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Caraglio met een sublieme pass. Adames probeert naar een medespeler te passen. Constantinescu rent richting de bal. Constantinescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
atletico guayana fc - MaracaiboFC 2:3

75e minuut.
Rolim komt het veld opgelopen. Zakić komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Adames geeft de bal voor. Colméia kopt de bal weg. Savaresse geeft een lange en hoge pass. Hattlund bereikt de bal nog maar net als eerste. Hattlund haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ermiş is nu in balbezit. Ermiş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
atletico guayana fc - MaracaiboFC 2:4

85e minuut.
Olivera speelt de bal door. Savaresse speelt de bal door. Hattlund rent richting de bal. Hattlund draait met de bal, schiet en ... Carignano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
atletico guayana fc - MaracaiboFC 2:5

89e minuut.
Olivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivera passt de bal zonder na te denken. Savaresse met een sublieme pass. Hattlund bereikt de bal nog maar net als eerste. Hattlund draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ordóñez komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: atletico guayana fc 56%, MaracaiboFC 44%.
atletico guayana fc - MaracaiboFC 2:5