Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MaracaiboFC Agues FC
Pizza Pepperoni Tactiek Freak on a Leash
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 2
63.3 gemiddelde waardering 67.7
excellent Schieten excellent
excellent Passen formidable
outstanding Verdedigen formidable


1e minuut.
Hattlund is nu in balbezit. Hattlund passt de bal met de wreef. Soltanov rent richting de bal. Ferrebús is nu in balbezit. Ferrebús haalt uit met een fantastische trap. Stelmac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Otaiza rent richting de bal. Otaiza schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Illimar met een sublieme pass. Moss geeft de bal voor. Hattlund rent richting de bal. Hattlund haalt uit met een fantastische trap. Bryja probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MaracaiboFC - Agues FC 1:0

21e minuut.
Kondrot kopt de bal weg. Moss is nu in balbezit. Moss geeft de bal voor. Hattlund is nu in balbezit. Hattlund schiet op doel. Bryja probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Soltanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Soltanov geeft een lange en hoge pass. Ferrebús is nu in balbezit. Ferrebús haalt uit met een fantastische trap. Stelmac probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MaracaiboFC - Agues FC 1:1

32e minuut.
Bolívar geeft een hoge lob. Laya heeft problemen om de bal te vangen. Salas schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Salas krijgt een gele kaart. Laya raakt geblesseerd tijdens het duel. Colméia komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Espina geeft een hoge lob. Saavedra kopt de bal weg. Moss met een sublieme pass. Hattlund bereikt de bal nog maar net als eerste. Hattlund schiet op doel. Bryja probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MaracaiboFC 52%, Agues FC 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MaracaiboFC - Agues FC 1:1

46e minuut.
Ortiz komt het veld opgelopen. Romo komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Kondrot bereikt de bal nog maar net als eerste. Moss bereikt de bal nog maar net als eerste. Moss met een sublieme pass. Hattlund is nu in balbezit. Hattlund draait met de bal, schiet en ... Bryja kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Espina onderschept slim de pass. Otaiza bereikt de bal nog maar net als eerste. Otaiza speelt de bal door. Laya is nu in balbezit. Laya draait met de bal, schiet en ... Stelmac bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Colméia passt de bal met de wreef. Olivera met een sublieme pass. Hattlund bereikt de bal nog maar net als eerste. Hattlund haalt uit met een fantastische trap. Bryja probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MaracaiboFC - Agues FC 2:1

65e minuut.
Olivera verovert de bal door een tackle van achteren. Soltanov geeft een lange en hoge pass. Hattlund bereikt de bal nog maar net als eerste. Hattlund haalt uit met een fantastische trap. Bryja werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MaracaiboFC - Agues FC 3:1

69e minuut.
Ortiz passt de bal zonder na te denken. Espina rent richting de bal. Espina geeft de bal voor. Laya rent richting de bal. Laya draait met de bal, schiet en ... Stelmac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Otaiza de bal. Stelmac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Buitenspel voor Hattlund. Goede buitenspelval van de verdediging. Jaworowski komt het veld opgelopen. Ruggiero neemt vlug de vrije trap. Ortiz is nu in balbezit. Kondrot tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kondrot krijgt een gele kaart. Ortiz raakt geblesseerd tijdens het duel. Otaiza zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ortiz kopt de bal weg. Laya is nu in balbezit. Laya draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Hattlund heeft problemen om de bal te vangen. Marszał is nu in balbezit. Hattlund onderschept slim de pass. Hattlund draait met de bal, schiet en ... Bryja werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MaracaiboFC - Agues FC 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MaracaiboFC 59%, Agues FC 41%.
MaracaiboFC - Agues FC 4:1