Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Agues FC MaracaiboFC
NOFAP2 Tactiek Pizza Pepperoni
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
6 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 8
73.7 gemiddelde waardering 65.3
formidable Schieten excellent
outstanding Passen formidable
formidable Verdedigen outstanding


7e minuut.
Savaresse bereikt de bal nog maar net als eerste. Savaresse passt de bal in één keer door. Olivera geeft de bal voor. Ermiş maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Agues FC - MaracaiboFC 0:1

10e minuut.
Otaiza rent richting de bal. Otaiza geeft een hoge lob. Ortiz kopt de bal weg. Laya is nu in balbezit. Laya draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Moss bereikt de bal nog maar net als eerste. Moss geeft een lange en hoge pass. Marszał bereikt de bal nog maar net als eerste. Hattlund verovert de bal door een tackle van achteren. Hattlund draait met de bal, schiet en ... Ramírez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Hattlund probeert de bal met de borst te controleren. Urquia is nu in balbezit. Hattlund onderschept slim de pass. Hattlund draait met de bal, schiet en ... Ramírez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Agues FC - MaracaiboFC 0:2

28e minuut.
Marszał rent richting de bal. Lejeune rent richting de bal. Lejeune passt de bal met de wreef. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz haalt uit met een fantastische trap. Stelmac bokst de bal weg.

33e minuut.
Savaresse kopt de bal weg. Ermiş rent richting de bal. Białokozowicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Białokozowicz krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Ortiz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Savaresse. Ortiz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mea Vitali zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Laya springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Gałuszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałuszko geeft een hoge lob. Białokozowicz is nu in balbezit. Hattlund onderschept slim de pass. Hattlund draait met de bal, schiet en ... Ramírez bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Agues FC 42%, MaracaiboFC 58%.
Agues FC - MaracaiboFC 0:2

46e minuut.
Ferrebús komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Otaiza is nu in balbezit. Otaiza geeft een hoge lob. Mea Vitali kopt de bal weg. Ferrebús bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrebús schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Doeltrap. Ordóñez komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Buitenspel voor Hattlund. Goede buitenspelval van de verdediging. Mangana komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Agues FC 36%, MaracaiboFC 64%.
Agues FC - MaracaiboFC 0:2