Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NARANJA MECANICA FC MaracaiboFC
MEC_1_4 Tactiek Pizza Anchoas
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
7 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
67 gemiddelde waardering 69.5
very good Schieten formidable
excellent Passen excellent
formidable Verdedigen outstanding


24e minuut.
Klungelig pakt Montiel de bal. Montiel passt de bal met de wreef. Colméia rent richting de bal. Gallardo onderschept slim de pass. Gallardo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Soltanov geeft de bal voor. Moss rent richting de bal. Moss passt de bal met de wreef. Kondrot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondrot geeft een hoge lob. Mbaye Nder kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ermiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermiş haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Olivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivera geeft een hoge lob. Hattlund rent richting de bal. Hattlund haalt uit met een fantastische trap. Mbaye Nder maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NARANJA MECANICA FC - MaracaiboFC 0:1

40e minuut.
Moss verovert de bal door een tackle van achteren. Moss speelt de bal door. Hattlund bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermiş rent richting de bal. Ermiş draait met de bal, schiet en ... Mbaye Nder bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NARANJA MECANICA FC 44%, MaracaiboFC 56%.
NARANJA MECANICA FC - MaracaiboFC 0:1

57e minuut.
Moss speelt de bal door. Hattlund is nu in balbezit. Apolinarski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Apolinarski krijgt een gele kaart. Hattlund raakt geblesseerd tijdens het duel. Olivera wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Slabačiauskas onderschept slim de pass. Slabačiauskas passt de bal met de wreef. Hattlund bereikt de bal nog maar net als eerste. Hattlund draait met de bal, schiet en ... Mbaye Nder werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NARANJA MECANICA FC - MaracaiboFC 0:2

62e minuut.
Kondrot zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Olivera probeert naar een medespeler te passen. Kondrot is nu in balbezit. Kondrot geeft een hoge lob. Ermiş maakt een snoekduik en kopt de bal. Mbaye Nder kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hattlund bereikt de bal nog maar net als eerste. Hattlund haalt uit met een fantastische trap. Mbaye Nder bokst de bal weg.

68e minuut.
McIntosh bereikt de bal nog maar net als eerste. McIntosh geeft een hoge lob. Cizmă rent richting de bal. Cizmă draait met de bal, schiet en ... Stelmac maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NARANJA MECANICA FC - MaracaiboFC 1:2

77e minuut.
Daar is Domínguez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olivera rent richting de bal. Olivera probeert naar een medespeler te passen. Hattlund rent richting de bal. Hattlund schiet op doel. Mbaye Nder verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jaskólski heeft problemen om de bal te vangen. Ermiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermiş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NARANJA MECANICA FC - MaracaiboFC 1:3

82e minuut.
Apolinarski geeft de bal voor. Daar is Domínguez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Domínguez met een sublieme pass. Montiel is nu in balbezit. Montiel draait met de bal, schiet en ... Stelmac bokst de bal weg.

84e minuut.
Stelmac met een sublieme pass. Ermiş controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Dobrogeanu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Salas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cizmă verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NARANJA MECANICA FC 38%, MaracaiboFC 62%.
NARANJA MECANICA FC - MaracaiboFC 1:3