Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MaracaiboFC NARANJA MECANICA FC
Pizza Anchoas Tactiek Cruyff2
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
69.1 gemiddelde waardering 68.5
formidabel Schieten uitstekend
formidabel Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen formidabel


1e minuut.
Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallardo passt de bal zonder na te denken. Narváez rent richting de bal. Narváez geeft een lange en hoge pass. Cizmă springt en kopt de bal. Stelmac bokst de bal weg.

3e minuut.
Cizmă kopt de bal weg. Narváez rent richting de bal. Narváez met een sublieme pass. Cizmă bereikt de bal nog maar net als eerste. Cizmă schiet op doel. Paal!

14e minuut.
Ortiz is nu in balbezit. Ortiz passt de bal zonder na te denken. Narváez is nu in balbezit. Narváez geeft een lange en hoge pass. Cizmă krijgt zijn hoofd ertegen. Stelmac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Ermiş passt de bal zonder na te denken. Olivera rent richting de bal. Olivera passt de bal zonder na te denken. Urrutia rent richting de bal. Urrutia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Olivera is nu in balbezit. Olivera passt de bal zonder na te denken. Savaresse speelt de bal door. Urrutia bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrutia haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Domínguez passt de bal met de wreef. Narváez is nu in balbezit. Salas begaat een overtreding. Salas krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MaracaiboFC 54%, NARANJA MECANICA FC 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MaracaiboFC - NARANJA MECANICA FC 0:0

48e minuut.
Colméia met de inworp. Olivera is nu in balbezit. Olivera geeft een lange en hoge pass. Ermiş rent richting de bal. Ermiş draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Savaresse kopt de bal weg. Ermiş heeft problemen om de bal te vangen. Urrutia rent richting de bal. Urrutia draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Jaskólski de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Savaresse neemt de hoekschop. Ermiş krijgt zijn hoofd ertegen. Mbaye Nder verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Klungelig pakt Ermiş de bal. Apolinarski is nu in balbezit. Ermiş verovert de bal door een tackle van achteren. Ermiş draait met de bal, schiet en ... Mbaye Nder werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MaracaiboFC - NARANJA MECANICA FC 1:0

59e minuut.
Salas met een sublieme pass. Savaresse probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Urrutia is nu in balbezit. Urrutia geeft de bal voor. Ermiş maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Gallardo kopt de bal weg. Domínguez rent richting de bal. Narváez rent richting de bal. Narváez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MaracaiboFC - NARANJA MECANICA FC 1:1

82e minuut.
Jaskólski geeft de bal voor. Salas rent richting de bal. Cizmă onderschept slim de pass. Cizmă schiet op doel. Stelmac maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Colméia geeft de bal voor. Moss is nu in balbezit. Moss met een sublieme pass. Ermiş rent richting de bal. Ermiş draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MaracaiboFC 46%, NARANJA MECANICA FC 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MaracaiboFC - NARANJA MECANICA FC 1:1