Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MaracaiboFC Olympique Caracas
Pizza Anchoas Tactiek K-ROOM
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
64.8 gemiddelde waardering 65.5
uitstekend Schieten zeer goed
uitmuntend Passen formidabel
uitmuntend Verdedigen formidabel


4e minuut.
Leani is nu in balbezit. Ermiş onderschept slim de pass. Gacha legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ermiş is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hattlund neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Gołuch is nu in balbezit. Gołuch passt de bal in één keer door. Germi probeert naar een medespeler te passen. Cooper bereikt de bal nog maar net als eerste. Cooper geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Ermiş passt de bal zonder na te denken. Moss is nu in balbezit. Gołuch tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Moss is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ermiş neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Feijão bokst de bal weg.

16e minuut.
Savaresse speelt de bal door. Folla rent richting de bal. Met opzet legt Hattlund zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Hattlund naar de kleedkamers voor een vroege douche.

19e minuut.
Moss passt de bal met de wreef. Savaresse geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ermiş de bal. Ermiş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MaracaiboFC - Olympique Caracas 1:0

27e minuut.
Colméia bereikt de bal nog maar net als eerste. Colméia geeft de bal voor. Daar is Leani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ermiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermiş schiet op doel. Feijão kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Inworp. Aćimović komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MaracaiboFC 44%, Olympique Caracas 56%.
MaracaiboFC - Olympique Caracas 1:0

54e minuut.
Moss rent richting de bal. Moss met een sublieme pass. Ermiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermiş schiet op doel. Feijão werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

58e minuut.
Olivera met een sublieme pass. Moss is nu in balbezit. Moss geeft de bal voor. Klungelig pakt Gacha de bal. Ermiş rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MaracaiboFC - Olympique Caracas 2:0

59e minuut.
Alemão komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Savaresse bereikt de bal nog maar net als eerste. Savaresse passt de bal met de wreef. Olivera rent richting de bal. Olivera geeft een hoge lob. Ermiş maakt een snoekduik en kopt de bal. Feijão bokst de bal weg. Folla bereikt de bal nog maar net als eerste. Folla geeft de bal voor. Inworp. Olivera met een snelle inworp. Moss geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Olivera met een sublieme pass. Daar is Moss, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moss passt de bal in één keer door. Ermiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermiş draait met de bal, schiet en ... Feijão bokst de bal weg.

78e minuut.
Daar is Savaresse, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Savaresse geeft een hoge lob. Ermiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermiş schiet op doel. Feijão maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Saavedra speelt de bal door. Klungelig pakt Savaresse de bal. Savaresse probeert naar een medespeler te passen. Ermiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermiş haalt uit met een fantastische trap. Feijão bokst de bal weg.

84e minuut.
Feijão geeft een hoge lob. Holšanskis is nu in balbezit. Białokozowicz is nu in balbezit. Holšanskis rent richting de bal. Holšanskis haalt uit met een fantastische trap. Stelmac bokst de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ordóñez komt het veld opgelopen. Mangana komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Inworp. Romo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MaracaiboFC 40%, Olympique Caracas 60%.
MaracaiboFC - Olympique Caracas 2:0