Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Portuguesa MaracaiboFC
N3twork60 Tactiek MCBO 5212 R
52% Balbezit 48%
64% Spel op eigen helft 36%
6 Doelpogingen 12
6 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
70.2 gemiddelde waardering 67.2
formidable Schieten formidable
formidable Passen formidable
outstanding Verdedigen incredible


2e minuut.
Pedras passt de bal in één keer door. Subekti rent richting de bal. Subekti passt de bal zonder na te denken. Raņķis bereikt de bal nog maar net als eerste. Raņķis haalt uit met een fantastische trap. Paal!

6e minuut.
Pedras passt de bal zonder na te denken. Salas verovert de bal door een tackle van achteren. Raņķis rent richting de bal. Raņķis haalt uit met een fantastische trap. Stelmac werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Portuguesa - MaracaiboFC 1:0

11e minuut.
Paoloski geeft een hoge lob. Pedras rent richting de bal. Pedras passt de bal in één keer door. Gugleta rent richting de bal. Gugleta draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Portuguesa - MaracaiboFC 2:0

18e minuut.
Hattlund is nu in balbezit. Fader legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hattlund is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hattlund zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Zamieniecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Portuguesa - MaracaiboFC 2:1

22e minuut.
Papenburg geeft een lange en hoge pass. Gugleta rent richting de bal. Saavedra schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Saavedra krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Pedras bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedras passt de bal zonder na te denken. Ötün met een sublieme pass. Raņķis bereikt de bal nog maar net als eerste. Raņķis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Portuguesa - MaracaiboFC 3:1

30e minuut.
Paoloski rent richting de bal. Paoloski geeft de bal voor. Saavedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Gugleta onderschept slim de pass. Gugleta schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Ermiş raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Urrutia komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Fader is nu in balbezit. Hattlund onderschept slim de pass. Hattlund passt de bal in één keer door. Urrutia rent richting de bal. Urrutia schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Soltanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ötün verovert de bal door een tackle van achteren. Ötün passt de bal zonder na te denken. Raņķis rent richting de bal. Raņķis schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Hattlund passt de bal zonder na te denken. Broeckx onderschept slim de pass. Savaresse geeft de bal voor. Urrutia is nu in balbezit. Urrutia haalt uit met een fantastische trap. Zamieniecki bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Portuguesa 55%, MaracaiboFC 45%.
AC Portuguesa - MaracaiboFC 3:1

46e minuut.
Moss komt het veld opgelopen. Illimar komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Olivera is nu in balbezit. Olivera passt de bal zonder na te denken. Moss met een sublieme pass. Hattlund is nu in balbezit. Hattlund schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Olivera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moss speelt de bal door. Olivera geeft de bal voor. Hattlund krijgt zijn hoofd ertegen. Zamieniecki bokst de bal weg.

58e minuut.
Olivera geeft de bal voor. Hattlund bereikt de bal nog maar net als eerste. Fader bereikt de bal nog maar net als eerste. Hattlund verovert de bal door een tackle van achteren. Hattlund schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Portuguesa - MaracaiboFC 3:2

59e minuut.
Salas bereikt de bal nog maar net als eerste. Salas passt de bal in één keer door. Hattlund is nu in balbezit. Urrutia rent richting de bal. Urrutia schiet op doel. Zamieniecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Soltanov probeert naar een medespeler te passen. Hattlund heeft problemen om de bal te vangen. Hattlund passt de bal in één keer door. Urrutia is nu in balbezit. Urrutia draait met de bal, schiet en ... Zamieniecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Papenburg onderschept slim de pass. Urrutia rent richting de bal. Papenburg maakt een afschuwelijke overtreding. Urrutia raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

67e minuut.
Salas rent richting de bal. Salas passt de bal met de wreef. Olivera met een sublieme pass. Hattlund rent richting de bal. Hattlund haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Olivera passt de bal zonder na te denken. Moss rent richting de bal. Met opzet legt Broeckx zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Broeckx moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Broeckx schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

81e minuut.
Lopota probeert de bal aan de voet te houden. Kondrot rent richting de bal. Lopota tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kondrot wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kondrot kan niet meer verder spelen. Fatalski komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Urrutia rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Fatalski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hattlund bereikt de bal nog maar net als eerste. Hattlund schiet op doel. Zamieniecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Portuguesa 72%, MaracaiboFC 28%.
AC Portuguesa - MaracaiboFC 3:2