Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MaracaiboFC AC Portuguesa
Pizza Anchoas Tactiek N3twork60
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
24 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
68.8 gemiddelde waardering 67
uitmuntend Schieten formidabel
formidabel Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen wonderbaarlijk


1e minuut.
Gałuszko rent richting de bal. Gałuszko passt de bal zonder na te denken. Savaresse met een sublieme pass. Klungelig pakt Hattlund de bal. Hattlund schiet op doel. Zamieniecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Fader verovert de bal door een tackle van achteren. Fader geeft een hoge lob. Raņķis kopt de bal weg. Morda is nu in balbezit. Morda schiet op doel. Stelmac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Pedras onderschept slim de pass. Pedras met een sublieme pass. Raņķis rent richting de bal. Raņķis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Olivera speelt de bal door. Hattlund rent richting de bal. Fader tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hattlund is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ermiş wilt de vrije trap nemen. Zamieniecki bokst de bal weg.

9e minuut.
Papenburg geeft de bal voor. Savaresse rent richting de bal. Savaresse geeft een hoge lob. Hattlund maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MaracaiboFC - AC Portuguesa 1:0

10e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zamieniecki trapt de bal weg. Olivera probeert naar een medespeler te passen. Hattlund bereikt de bal nog maar net als eerste. Hattlund schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Subekti geeft een lange en hoge pass. Saavedra rent richting de bal. Raņķis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Raņķis krijgt een gele kaart. Saavedra raakt geblesseerd tijdens het duel. Salas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hattlund kopt de bal weg. Ermiş is nu in balbezit. Ermiş haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Raņķis kopt de bal weg. Saavedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Gugleta verovert de bal door een tackle van achteren. Gugleta draait met de bal, schiet en ... Stelmac maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Savaresse bereikt de bal nog maar net als eerste. Savaresse geeft een hoge lob. Ermiş kopt de bal weg. Hattlund is nu in balbezit. Hattlund haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Doeltrap. Moss komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Fader geeft de bal voor. Salas kan de bal niet met de borst controleren. Salas geeft een lange en hoge pass. Ermiş is nu in balbezit. Ermiş haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Lopota geeft de bal voor. Olivera kopt de bal weg. Moss probeert naar een medespeler te passen. Hattlund is nu in balbezit. Hattlund schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Moss bereikt de bal nog maar net als eerste. Moss geeft een hoge lob. Papenburg rent richting de bal. Ermiş verovert de bal door een tackle van achteren. Ermiş draait met de bal, schiet en ... Zamieniecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Ermiş onderschept slim de pass. Hattlund bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermiş rent richting de bal. Hattlund bereikt de bal nog maar net als eerste. Hattlund schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MaracaiboFC - AC Portuguesa 2:0

36e minuut.
Ermiş verovert de bal door een tackle van achteren. Ermiş geeft een lange en hoge pass. Lopota bereikt de bal nog maar net als eerste. Hattlund verovert de bal door een tackle van achteren. Hattlund draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Moss is nu in balbezit. Moss geeft de bal voor. Daar is Centellas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ermiş verovert de bal door een tackle van achteren. Ermiş schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MaracaiboFC 39%, AC Portuguesa 61%.
MaracaiboFC - AC Portuguesa 2:0

49e minuut.
Paoloski onderschept slim de pass. Ermiş rent richting de bal. Centellas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Centellas krijgt een gele kaart. Ermiş raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Hattlund neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
MaracaiboFC - AC Portuguesa 3:0

54e minuut.
Lopota bereikt de bal nog maar net als eerste. Hattlund onderschept slim de pass. Hattlund passt de bal zonder na te denken. Ermiş rent richting de bal. Ermiş haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Olivera speelt de bal door. Moss is nu in balbezit. Moss geeft de bal voor. Ermiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermiş schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Salas geeft een lange en hoge pass. Ermiş heeft problemen om de bal te vangen. Centellas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermiş verovert de bal door een tackle van achteren. Ermiş schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Salas rent richting de bal. Gugleta onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Saavedra. Saavedra krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Daar is Colméia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olivera is nu in balbezit. Olivera passt de bal zonder na te denken. Hattlund is nu in balbezit. Hattlund draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Colméia is nu in balbezit. Colméia geeft een lange en hoge pass. Moss probeert naar een medespeler te passen. Daar is Savaresse, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Savaresse geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Gałuszko passt de bal met de wreef. Ermiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Fader rent richting de bal. Ermiş onderschept slim de pass. Ermiş draait met de bal, schiet en ... Zamieniecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Subekti speelt de bal door. Gugleta bereikt de bal nog maar net als eerste. Gugleta geeft de bal voor. Raņķis rent richting de bal. Raņķis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MaracaiboFC - AC Portuguesa 3:1

82e minuut.
Soltanov speelt de bal door. Ermiş bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Centellas. Ermiş is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ermiş wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Subekti is nu in balbezit. Olivera onderschept slim de pass. Olivera geeft een hoge lob. Ermiş maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MaracaiboFC - AC Portuguesa 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MaracaiboFC 41%, AC Portuguesa 59%.
MaracaiboFC - AC Portuguesa 4:1