Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MaracaiboFC Atletico Zulia
ITALIACA 532 Tactiek korn 10
56% Balbezit 44%
30% Spel op eigen helft 70%
14 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 4
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
66.3 gemiddelde waardering 50.6
very good Schieten solid
formidable Passen solid
excellent Verdedigen solid


7e minuut.
Olivera speelt de bal door. Moss bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mangana. Mangana krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Moss probeert naar een medespeler te passen. Olivera is nu in balbezit. Olivera geeft een hoge lob. Hattlund springt en kopt de bal. Márquez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MaracaiboFC - Atletico Zulia 1:0

17e minuut.
Savaresse passt de bal met de wreef. Yriarte is nu in balbezit. Ermiş verovert de bal door een tackle van achteren. Ermiş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MaracaiboFC - Atletico Zulia 2:0

19e minuut.
Soltanov geeft een hoge lob. Ermiş kopt de bal weg. Hattlund bereikt de bal nog maar net als eerste. Hattlund schiet op doel. Márquez probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Savaresse met een sublieme pass. Olivera is nu in balbezit. Olivera geeft een lange en hoge pass. Hattlund rent richting de bal. Hattlund haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MaracaiboFC 29%, Atletico Zulia 71%.
MaracaiboFC - Atletico Zulia 2:0

48e minuut.
Montenegro controleert de bal met de borst. Hattlund is nu in balbezit. Hattlund passt de bal zonder na te denken. Ermiş is nu in balbezit. Márquez probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Montenegro controleert de bal met de borst. Hattlund bereikt de bal nog maar net als eerste. Galea legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Galea krijgt een gele kaart. Hattlund is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Radzimski komt het veld opgelopen. Bârlea komt het veld opgelopen. Garvey komt het veld opgelopen. Hattlund legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Márquez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MaracaiboFC - Atletico Zulia 3:0

64e minuut.
Bârlea met de inworp. Soltanov rent richting de bal. Radzimski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Radzimski krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Colméia kopt de bal weg. Olivera is nu in balbezit. Olivera geeft de bal voor. Hattlund is nu in balbezit. Hattlund draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MaracaiboFC - Atletico Zulia 4:0

68e minuut.
Ordóñez komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Bârlea kopt de bal weg. Radzimski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Soltanov. Soltanov krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Gałuszko geeft een lange en hoge pass. Ordóñez is nu in balbezit. Bottini legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bottini krijgt een gele kaart. Ordóñez raakt geblesseerd tijdens het duel. Ordóñez neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
MaracaiboFC - Atletico Zulia 5:0

77e minuut.
Mangana is nu in balbezit. Mangana passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Galea de bal. Ordóñez rent richting de bal. Ordóñez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Olivera rent richting de bal. Olivera geeft een hoge lob. Klungelig pakt Yriarte de bal. Ordóñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordóñez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MaracaiboFC - Atletico Zulia 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MaracaiboFC 31%, Atletico Zulia 69%.
MaracaiboFC - Atletico Zulia 6:0