Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico Zulia MaracaiboFC
korn3 Tactiek MCBO 532 ZPRUE
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
64.9 gemiddelde waardering 67.8
formidabel Schieten uitstekend
uitstekend Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen wonderbaarlijk


11e minuut.
Hrenciuc passt de bal zonder na te denken. Pravettoni is nu in balbezit. Pravettoni passt de bal met de wreef. Turchin rent richting de bal. Turchin draait met de bal, schiet en ... Stelmac bokst de bal weg.

22e minuut.
Illimar geeft een lange en hoge pass. Kondrot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondrot passt de bal in één keer door. Hattlund is nu in balbezit. Hattlund draait met de bal, schiet en ... Caolha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Olivera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kondrot heeft problemen om de bal te vangen. Perea maakt een afschuwelijke overtreding. Kondrot moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Kondrot kan niet meer verder spelen. Fatalski komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Saavedra geeft de bal voor. Daar is Garvey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ermiş begaat een overtreding. Ermiş krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Hrenciuc rent richting de bal. Illimar onderschept slim de pass. Illimar geeft een hoge lob. Hattlund is nu in balbezit. Hattlund schiet op doel. Caolha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Fatalski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ermiş springt en kopt de bal. Caolha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Zulia - MaracaiboFC 0:1

37e minuut.
Hrenciuc rent richting de bal. Pravettoni met een sublieme pass. Turchin rent richting de bal. Turchin haalt uit met een fantastische trap. Stelmac probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Atletico Zulia - MaracaiboFC 1:1

44e minuut.
Butto bereikt de bal nog maar net als eerste. Butto passt de bal in één keer door. Radzimski bereikt de bal nog maar net als eerste. Radzimski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Zulia - MaracaiboFC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Zulia 48%, MaracaiboFC 52%.
Atletico Zulia - MaracaiboFC 2:1

51e minuut.
Ermiş kopt de bal weg. Mangana rent richting de bal. Mangana geeft de bal voor. Hattlund bereikt de bal nog maar net als eerste. Hattlund draait met de bal, schiet en ... Caolha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

52e minuut.
Olivera passt de bal in één keer door. Hattlund rent richting de bal. Garvey rent richting de bal. Hattlund onderschept slim de pass. Hattlund schiet op doel. Caolha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Radzimski stond buitenspel. Wajrak komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Mangana geeft de bal voor. Illimar kopt de bal weg. Hrenciuc geeft de bal voor. Wajrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wajrak haalt uit met een fantastische trap. Stelmac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Gałuszko de bal. Wajrak rent richting de bal. Soltanov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wajrak raakt geblesseerd tijdens het duel. Radzimski zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Stelmac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Soltanov rent richting de bal. Soltanov geeft de bal voor. Mangana rent richting de bal. Mangana geeft een lange en hoge pass. Radzimski krijgt zijn hoofd ertegen. Stelmac bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Hattlund stond buitenspel. Montenegro komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Daar is Saavedra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wajrak is nu in balbezit. Saavedra legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wajrak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Radzimski neemt de penalty, wat een uithaal! Stelmac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Olivera met de inworp. Garvey is nu in balbezit. Savaresse verovert de bal door een tackle van achteren. Savaresse geeft een lange en hoge pass. Hattlund springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Bârlea geeft de bal voor. Daar is Soltanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wajrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wajrak haalt uit met een fantastische trap. Stelmac maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Zulia - MaracaiboFC 3:1

84e minuut.
Colméia verovert de bal door een tackle van achteren. Colméia met een sublieme pass. Ermiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermiş haalt uit met een fantastische trap. Caolha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Zulia - MaracaiboFC 3:2

89e minuut.
Yriarte geeft de bal voor. Illimar geeft de bal voor. Ermiş is nu in balbezit. Ermiş haalt uit met een fantastische trap. Caolha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Atletico Zulia - MaracaiboFC 3:3

90e minuut.
Radzimski speelt de bal door. Wajrak is nu in balbezit. Wajrak passt de bal met de wreef. Radzimski is nu in balbezit. Radzimski schiet op doel. Stelmac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Zulia 40%, MaracaiboFC 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Atletico Zulia - MaracaiboFC 3:3