Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RACK F.C. MaracaiboFC
ROJO 43 Tactiek MCBO 5212 RPRUE
49% Balbezit 51%
37% Spel op eigen helft 63%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
69.2 gemiddelde waardering 70.3
formidable Schieten formidable
formidable Passen excellent
formidable Verdedigen outstanding


2e minuut.
Wallace probeert naar een medespeler te passen. Degiovani rent richting de bal. Degiovani geeft een hoge lob. Pereira krijgt zijn hoofd ertegen. Stelmac werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RACK F.C. - MaracaiboFC 1:0

4e minuut.
Wallace bereikt de bal nog maar net als eerste. Feskens bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermiş verovert de bal door een tackle van achteren. Ermiş schiet op doel. Bonicelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RACK F.C. - MaracaiboFC 1:1

11e minuut.
Feskens geeft de bal voor. Mack controleert de bal met de borst. Hiçyanılmaz geeft een lange en hoge pass. Pereira rent richting de bal. Pereira schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Inworp. Moss met de inworp. Olivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivera passt de bal met de wreef. Moss geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hattlund heeft problemen om de bal te vangen. Hattlund draait met de bal, schiet en ... Bonicelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RACK F.C. - MaracaiboFC 1:2

18e minuut.
Degiovani met een sublieme pass. Mack is nu in balbezit. Mack geeft een lange en hoge pass. Zlatev is nu in balbezit. Soltanov is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RACK F.C. - MaracaiboFC 2:2

21e minuut.
Olivera onderschept slim de pass. Olivera speelt de bal door. Hattlund rent richting de bal. Hattlund schiet op doel. Bonicelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RACK F.C. - MaracaiboFC 2:3

23e minuut.
Colméia geeft een lange en hoge pass. dos Santos kopt de bal weg. Daar is Degiovani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Degiovani geeft de bal voor. Zlatev springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Salas geeft een lange en hoge pass. Barba Negra kopt de bal weg. Daar is Ştefănuţ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hattlund rent richting de bal. Hattlund draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Feskens onderschept slim de pass. Feskens geeft een lange en hoge pass. Soltanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereira verovert de bal door een tackle van achteren. Pereira schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RACK F.C. 38%, MaracaiboFC 62%.
RACK F.C. - MaracaiboFC 2:3

46e minuut.
Savaresse probeert naar een medespeler te passen. Colméia is nu in balbezit. Colméia passt de bal in één keer door. Ermiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermiş haalt uit met een fantastische trap. Bonicelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Hiçyanılmaz speelt de bal door. Pereira bereikt de bal nog maar net als eerste. Salas begaat een overtreding. Pereira raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Pereira kan niet meer verder spelen. Kazan komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Olivera rent richting de bal. Olivera passt de bal in één keer door. Ermiş is nu in balbezit. Ermiş schiet op doel. Bonicelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RACK F.C. - MaracaiboFC 2:4

58e minuut.
Kazan probeert de bal aan de voet te houden. Wallace rent richting de bal. Wallace passt de bal met de wreef. Degiovani geeft de bal voor. Zlatev maakt een snoekduik en kopt de bal. Stelmac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Zlatev bereikt de bal nog maar net als eerste. Illimar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zlatev raakt geblesseerd tijdens het duel. Mack met een snel genomen vrije trap. Kazan maakt een snoekduik en kopt de bal. Stelmac bokst de bal weg.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Urrutia komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Soltanov verovert de bal door een tackle van achteren. Soltanov geeft een lange en hoge pass. Hattlund rent richting de bal. Hattlund haalt uit met een fantastische trap. Bonicelli probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RACK F.C. 36%, MaracaiboFC 64%.
RACK F.C. - MaracaiboFC 2:4