Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MaracaiboFC RACK F.C.
MCBO 5212 RRPRUE Tactiek ROJO 28
55% Balbezit 45%
63% Spel op eigen helft 37%
8 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
71.1 gemiddelde waardering 70
formidabel Schieten formidabel
formidabel Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


1e minuut.
Colméia geeft een lange en hoge pass. Degiovani controleert de bal met de borst. Colméia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Colméia krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Olivera rent richting de bal. Olivera geeft een lange en hoge pass. Hattlund kopt de bal weg. Ermiş is nu in balbezit. Ermiş schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Hattlund met een sublieme pass. Ermiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Feskens maakt een afschuwelijke overtreding. Feskens krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Inworp. Bogdanos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Degiovani bereikt de bal nog maar net als eerste. Degiovani geeft een lange en hoge pass. Zlatev krijgt zijn hoofd ertegen. Stelmac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Saavedra rent richting de bal. Olivera probeert naar een medespeler te passen. Hattlund bereikt de bal nog maar net als eerste. Hattlund draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MaracaiboFC - RACK F.C. 1:0

30e minuut.
Moss raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kondrot komt het veld opgelopen. Gałuszko met een snelle inworp. Kondrot bereikt de bal nog maar net als eerste. dos Santos verovert de bal door een tackle van achteren. dos Santos geeft een hoge lob. Zlatev bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Mack is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hattlund. Mack raakt geblesseerd tijdens het duel. Mack zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hiçyanılmaz kopt de bal weg. Zlatev rent richting de bal. Zlatev draait met de bal, schiet en ... Stelmac bokst de bal weg.

40e minuut.
Ermiş kopt de bal weg. Bogdanos met een sublieme pass. Hattlund rent richting de bal. Hattlund draait met de bal, schiet en ... Bonicelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MaracaiboFC - RACK F.C. 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MaracaiboFC 62%, RACK F.C. 38%.
MaracaiboFC - RACK F.C. 2:0

50e minuut.
Wallace geeft een hoge lob. Colméia met een sublieme pass. Daar is Soltanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bogdanos onderschept slim de pass. Bogdanos schiet op doel. Stelmac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Klungelig pakt Ştefănuţ de bal. Hattlund bereikt de bal nog maar net als eerste. dos Santos rent richting de bal. Ermiş is nu in balbezit. Ermiş draait met de bal, schiet en ... Bonicelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hattlund bereikt de bal nog maar net als eerste. Hattlund schiet op doel. Bonicelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MaracaiboFC - RACK F.C. 3:0

59e minuut.
Ştefănuţ geeft een hoge lob. Saavedra heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Zlatev zijn tegenspeler op de grond. Zlatev krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Savaresse passt de bal met de wreef. Olivera speelt de bal door. Barba Negra onderschept slim de pass. Kondrot rent richting de bal. Kondrot geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Inworp. Urrutia komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Salas speelt de bal door. Soltanov heeft problemen om de bal te vangen. Zlatev is nu in balbezit. Zlatev draait met de bal, schiet en ... Stelmac probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MaracaiboFC - RACK F.C. 3:1

70e minuut.
Milliner komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Barba Negra met een sublieme pass. Klungelig pakt Hiçyanılmaz de bal. Hiçyanılmaz geeft een hoge lob. Zlatev heeft problemen om de bal te vangen. Zlatev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Kondrot rent richting de bal. Kondrot geeft een hoge lob. Urrutia is nu in balbezit. Urrutia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MaracaiboFC - RACK F.C. 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MaracaiboFC 64%, RACK F.C. 36%.
MaracaiboFC - RACK F.C. 4:1