Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atlético Arsenal F.C MANCINI F.C.
Normal Tactiek NUEVA
43% Balbezit 57%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 37
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.1 gemiddelde waardering 44.9
weak Schieten formidable
poor Passen adequate
weak Verdedigen average


2e minuut.
Villas bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sánchez. Villas raakt geblesseerd tijdens het duel. Freije zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Nuri maakt een snoekduik en kopt de bal. Freire maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Arsenal F.C - MANCINI F.C. 0:1

3e minuut.
Villas geeft een hoge lob. Nuri kopt de bal weg. Ortigoza rent richting de bal. Ortigoza geeft een lange en hoge pass. Nuri maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Lastreto met een harde bal richting middenveld. Ortigoza kopt de bal weg. Gruda rent richting de bal. Nuri rent richting de bal. Nuri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Arsenal F.C - MANCINI F.C. 0:2

7e minuut.
Aguilera geeft een hoge lob. Gallardo heeft problemen om de bal te vangen. Gruda rent richting de bal. Nuri is nu in balbezit. Nuri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Arsenal F.C - MANCINI F.C. 0:3

9e minuut.
Freije met een sublieme pass. Nuri is nu in balbezit. Nuri schiet op doel. Na een snelle pass probeert Gallardo de bal onder controle te krijgen. Freire werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Arsenal F.C - MANCINI F.C. 0:4

17e minuut.
Aguilera heeft problemen om de bal te vangen. Aguilera speelt de bal door. Gruda met een sublieme pass. Nuri is nu in balbezit. Nuri schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Arsenal F.C - MANCINI F.C. 0:5

20e minuut.
Lastreto kopt de bal weg. Linárez speelt de bal door. Acosta probeert de bal aan de voet te houden. Nuri rent richting de bal. Nuri haalt uit met een fantastische trap. Freire probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Freire probeert naar een medespeler te passen. Linárez kopt de bal weg. Brassey probeert naar een medespeler te passen. Nuri is nu in balbezit. Nuri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Villas geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lastreto de bal. Nuri is nu in balbezit. Nuri schiet op doel. Na een snelle pass probeert Lastreto de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Freije rent richting de bal. Freije haalt uit met een fantastische trap. Freire probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Aguilera bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilera speelt de bal door. Daar is Freije, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Freije geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Aguilera rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pinto. Aguilera raakt geblesseerd tijdens het duel. Freije zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gallardo controleert de bal met de borst. Gruda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruda draait met de bal, schiet en ... Lastreto onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Arsenal F.C - MANCINI F.C. 0:6

32e minuut.
Brassey passt de bal in één keer door. Freije is nu in balbezit. Freije passt de bal met de wreef. Nuri heeft problemen om de bal te vangen. Nuri draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Arsenal F.C - MANCINI F.C. 0:7

35e minuut.
Aguilera geeft een lange en hoge pass. Daar is Tovar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gruda rent richting de bal. Gruda haalt uit met een fantastische trap. Freire maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Arsenal F.C - MANCINI F.C. 0:8

36e minuut.
Tovar passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Nuri de bal. Gruda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruda draait met de bal, schiet en ... Freire probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Ortigoza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Aguilera bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilera met een sublieme pass. Nuri heeft problemen om de bal te vangen. Nuri geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Arsenal F.C - MANCINI F.C. 0:9

40e minuut.
Pinto geeft een lange en hoge pass. Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Villas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sánchez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Linárez wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Villas met een snelle inworp. Freije rent richting de bal. Freije geeft een lange en hoge pass. Nuri rent richting de bal. Nuri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Arsenal F.C - MANCINI F.C. 0:10

44e minuut.
Aguilera rent richting de bal. Aguilera geeft de bal voor. Nuri probeert de bal met de borst te controleren. Nuri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Arsenal F.C - MANCINI F.C. 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Arsenal F.C 76%, MANCINI F.C. 24%.
Atlético Arsenal F.C - MANCINI F.C. 0:11

51e minuut.
Nuri is nu in balbezit. Nuri haalt uit met een fantastische trap. Lastreto controleert de bal met de borst. Nuri rent richting de bal. Nuri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Nuri is nu in balbezit. Gruda is nu in balbezit. Nuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruda schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Lisota passt de bal zonder na te denken. Villas bereikt de bal nog maar net als eerste. Villas met een sublieme pass. Daar is Nuri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nuri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Ortigoza met een snelle inworp. Aguilera geeft een lange en hoge pass. Tovar probeert de bal met de borst te controleren. Gruda is nu in balbezit. Gruda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Freije bereikt de bal nog maar net als eerste. Freije passt de bal met de wreef. Daar is Lastreto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gruda is nu in balbezit. Gruda haalt uit met een fantastische trap. Freire verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nuri rent richting de bal. Nuri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Arsenal F.C - MANCINI F.C. 0:12

64e minuut.
Doeltrap. Freire met een harde bal richting middenveld. Freije probeert de bal met de borst te controleren. Freije passt de bal met de wreef. Nuri rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Arsenal F.C - MANCINI F.C. 0:13

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Freire trapt de bal weg. Tovar kopt de bal weg. Gruda rent richting de bal. Gruda schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Arsenal F.C - MANCINI F.C. 0:14

75e minuut.
Aguilera is nu in balbezit. Aguilera passt de bal zonder na te denken. Gruda is nu in balbezit. Gruda draait met de bal, schiet en ... Freire probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Villas heeft problemen om de bal te vangen. Villas met een sublieme pass. Freije is nu in balbezit. Gruda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Arsenal F.C - MANCINI F.C. 0:15

85e minuut.
Daar is Freije, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Freije met een sublieme pass. Gruda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruda draait met de bal, schiet en ... Freire maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Arsenal F.C - MANCINI F.C. 0:16

89e minuut.
Villas geeft een hoge lob. Gallardo controleert de bal met de borst. Gruda rent richting de bal. Gruda draait met de bal, schiet en ... Freire probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Arsenal F.C 74%, MANCINI F.C. 26%.
Atlético Arsenal F.C - MANCINI F.C. 0:16