Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Guerrero fc provenezuela
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Valencia speelt de bal door. Manzano rent richting de bal. Salas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Salas krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Albarrán rent richting de bal. Albarrán geeft een hoge lob. Manzano is nu in balbezit. Manzano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Guerrero fc - provenezuela 0:1

9e minuut.
Villalta geeft de bal voor. Olivo bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivo passt de bal in één keer door. Reyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyna haalt uit met een fantastische trap. Sira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Salas passt de bal met de wreef. Barandarian probeert naar een medespeler te passen. Villalta probeert naar een medespeler te passen. Reyna is nu in balbezit. Reyna draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Salas rent richting de bal. Manzano onderschept slim de pass. Manzano speelt de bal door. Vizquel rent richting de bal. Vizquel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Guerrero fc - provenezuela 0:2

26e minuut.
Terán passt de bal in één keer door. Olivo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aranguren. Aranguren krijgt een gele kaart. Olivo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Villalta neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Guerrero fc - provenezuela 1:2

30e minuut.
Aranguren bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranguren geeft een hoge lob. Salas is nu in balbezit. Albarrán is nu in balbezit. Albarrán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Guerrero fc - provenezuela 1:3

35e minuut.
González geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tabata zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Olivo rent richting de bal. Olivo geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Salas rent richting de bal. Valencia is nu in balbezit. Valencia met een sublieme pass. Manzano rent richting de bal. Manzano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Meza passt de bal zonder na te denken. Valencia is nu in balbezit. Reyna schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Reyna krijgt een gele kaart. Valencia raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Valencia kan niet meer verder spelen. Soteldo komt het veld opgelopen. Aranguren zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ojeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Manzano onderschept slim de pass. Manzano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Guerrero fc - provenezuela 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guerrero fc 52%, provenezuela 48%.
Guerrero fc - provenezuela 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guerrero fc 54%, provenezuela 46%.
Guerrero fc - provenezuela 1:4