Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dinamo_Minsk Хуткія Змагары
352 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
14 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 20.4
average Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Hus` bereikt de bal nog maar net als eerste. Nestsiarenka is nu in balbezit. Nestsiarenka passt de bal met de wreef. Xianevich is nu in balbezit. Xianevich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo_Minsk - Хуткія Змагары 1:0

10e minuut.
Xianevich rent richting de bal. Karnilovich rent richting de bal. Xianevich begaat een overtreding. Xianevich krijgt een gele kaart. Karnilovich moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Karnilovich kan niet meer verder spelen. Chupilka komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Hus` passt de bal met de wreef. Mieleszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Xianevich rent richting de bal. Xianevich haalt uit met een fantastische trap. Sulima probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo_Minsk - Хуткія Змагары 2:0

32e minuut.
Mieleszko met een sublieme pass. Hus` is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nestsiarenka. Nestsiarenka krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Tsitovich is nu in balbezit. Schiavo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Smalenchyk. Smalenchyk krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo_Minsk 46%, Хуткія Змагары 54%.
Dinamo_Minsk - Хуткія Змагары 2:0

49e minuut.
Mieleszko speelt de bal door. Hurysh bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurysh geeft een hoge lob. Klungelig pakt Xianevich de bal. Xianevich haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Radzeika geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Hurysh de bal onder controle te krijgen. Xianevich is nu in balbezit. Xianevich haalt uit met een fantastische trap. Sulima maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Mieleszko kopt de bal weg. Hurysh heeft problemen om de bal te vangen. Xianevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Xianevich schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Mieleszko rent richting de bal. Mieleszko speelt de bal door. Xianevich rent richting de bal. Xianevich schiet op doel. Hurysh probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo_Minsk 37%, Хуткія Змагары 63%.
Dinamo_Minsk - Хуткія Змагары 2:0