Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LaserSquad Vilija Smarhon`
run run baby Tactiek вышша лига
31% Balbezit 69%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
29.5 gemiddelde waardering 50.4
poor Schieten very good
average Passen very good
poor Verdedigen good


4e minuut.
Natskovich is nu in balbezit. Natskovich geeft een lange en hoge pass. Hubovich kopt de bal weg. Redlinger rent richting de bal. Redlinger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LaserSquad - Vilija Smarhon` 0:1

6e minuut.
Stronach onderschept slim de pass. Stronach met een sublieme pass. Samuschyk geeft een lange en hoge pass. Juhász rent richting de bal. Juhász haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
LaserSquad - Vilija Smarhon` 0:2

12e minuut.
Starastsenka speelt de bal door. Kovalciuk geeft de bal voor. Balyka probeert de bal met de borst te controleren. Juhász is nu in balbezit. Juhász haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Barbashynski is nu in balbezit. Barbashynski geeft een hoge lob. Samuschyk kopt de bal weg. Juhász rent richting de bal. Juhász draait met de bal, schiet en ... Paal! Juhász bereikt de bal nog maar net als eerste. Juhász schiet op doel. Telles bokst de bal weg.

16e minuut.
Klungelig pakt Redlinger de bal. Seheryıldızı bereikt de bal nog maar net als eerste. Redlinger verovert de bal door een tackle van achteren. Redlinger haalt uit met een fantastische trap. Telles probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LaserSquad - Vilija Smarhon` 0:3

18e minuut.
Hubovich kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Calvo-Garcia met een snelle inworp. Redlinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Redlinger haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Klungelig pakt Starastsenka de bal. Calvo-Garcia bereikt de bal nog maar net als eerste. Starastsenka verovert de bal door een tackle van achteren. Starastsenka geeft de bal voor. Juhász springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LaserSquad - Vilija Smarhon` 0:4

21e minuut.
Juhász passt de bal zonder na te denken. Redlinger is nu in balbezit. Płonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Redlinger verovert de bal door een tackle van achteren. Redlinger schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Juhász raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Annoli komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Zdunek verovert de bal door een tackle van achteren. Stronach verovert de bal door een tackle van achteren. Stronach geeft een hoge lob. Redlinger heeft problemen om de bal te vangen. Redlinger haalt uit met een fantastische trap. Telles verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Klungelig pakt Samuschyk de bal. Starastsenka is nu in balbezit. Calvo-Garcia begaat een overtreding. Calvo-Garcia krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LaserSquad 71%, Vilija Smarhon` 29%.
LaserSquad - Vilija Smarhon` 0:4

64e minuut.
Seheryıldızı probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Telles speelt de bal door. Samuschyk kopt de bal weg. Redlinger is nu in balbezit. Redlinger schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Annoli is nu in balbezit. Annoli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LaserSquad - Vilija Smarhon` 0:5

68e minuut.
Klungelig pakt Stronach de bal. Stronach geeft een lange en hoge pass. Daar is Annoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Redlinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Redlinger schiet op doel. Telles bokst de bal weg.

69e minuut.
Balyka geeft een lange en hoge pass. Samuschyk is nu in balbezit. Samuschyk passt de bal in één keer door. Redlinger is nu in balbezit. Redlinger draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Annoli passt de bal in één keer door. Stronach rent richting de bal. Stronach probeert naar een medespeler te passen. Redlinger rent richting de bal. Redlinger draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Barbashynski passt de bal zonder na te denken. Starastsenka is nu in balbezit. Starastsenka passt de bal in één keer door. Daar is Samuschyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Samuschyk geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Annoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Annoli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LaserSquad - Vilija Smarhon` 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LaserSquad 78%, Vilija Smarhon` 22%.
LaserSquad - Vilija Smarhon` 0:6