Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Anime Uwu Бліккучыя Паганкі
433 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
40% Spel op eigen helft 60%
15 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.9 gemiddelde waardering 19.8
adequate Schieten weak
average Passen weak
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Bjurtoft rent richting de bal. Bjurtoft geeft de bal voor. Sulea bereikt de bal nog maar net als eerste. Kohan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kohan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Miklashevich onderschept slim de pass. Leasevich is nu in balbezit. Leasevich probeert naar een medespeler te passen. Laurysh bereikt de bal nog maar net als eerste. Laurysh haalt uit met een fantastische trap. Facchini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Anime Uwu - Бліккучыя Паганкі 0:1

9e minuut.
Hain rent richting de bal. Hain schiet op doel. Klimovich probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bjurtoft zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Leasevich rent richting de bal. Chatziaros onderschept slim de pass. Chatziaros met een sublieme pass. Sulea rent richting de bal. Sulea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Miklashevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Kohan verovert de bal door een tackle van achteren. Sulea rent richting de bal. Kohan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kohan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Leasevich met een sublieme pass. Laurysh rent richting de bal. Blatun rent richting de bal. Laurysh onderschept slim de pass. Laurysh haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anime Uwu 49%, Бліккучыя Паганкі 51%.
Anime Uwu - Бліккучыя Паганкі 0:1

65e minuut.
Bjurtoft is nu in balbezit. Bjurtoft probeert naar een medespeler te passen. Hur`yan rent richting de bal. Kohan onderschept slim de pass. Kohan schiet op doel. Pryemka bokst de bal weg. Kohan rent richting de bal. Kohan geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Sulea passt de bal zonder na te denken. Hur`yan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hur`yan speelt de bal door. Kohan rent richting de bal. Kohan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Hur`yan is nu in balbezit. Hur`yan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Samulevich de bal. Hain is nu in balbezit. Hain schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Ragnarsson geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Hur`yan de bal onder controle te krijgen. Hain rent richting de bal. Hain schiet op doel. Sulea probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anime Uwu 32%, Бліккучыя Паганкі 68%.
Anime Uwu - Бліккучыя Паганкі 0:1