Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Зялёныя Настаўнікі Усходнія Конікі
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 18.6
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Levashik geeft een hoge lob. Reginevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Reginevich passt de bal in één keer door. Piatrovich is nu in balbezit. Piatrovich schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Zhybartovicz geeft een lange en hoge pass. Snapkovich rent richting de bal. Snapkovich passt de bal zonder na te denken. Piatrovich rent richting de bal. Piatrovich haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Balaychuk met een sublieme pass. Stakhovicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Samanovich onderschept slim de pass. Rudkevich is nu in balbezit. Rudkevich draait met de bal, schiet en ... Rabilka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Samanovich is nu in balbezit. Samanovich speelt de bal door. Snapkovich probeert naar een medespeler te passen. Piatrovich is nu in balbezit. Piatrovich haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Levashik met een sublieme pass. Makalovich probeert naar een medespeler te passen. Stakhovicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudkevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudkevich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Зялёныя Настаўнікі - Усходнія Конікі 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Зялёныя Настаўнікі 49%, Усходнія Конікі 51%.
Зялёныя Настаўнікі - Усходнія Конікі 1:0

52e minuut.
Levashik passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Snapkovich de bal. Snapkovich probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Piatrovich de bal. Piatrovich schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Balaychuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Snapkovich is nu in balbezit. Snapkovich probeert naar een medespeler te passen. Piatrovich is nu in balbezit. Piatrovich draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Samanovich kopt de bal weg. Liamaeu rent richting de bal. Snapkovich begaat een overtreding. Snapkovich krijgt een gele kaart. Liamaeu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Liamaeu kan niet meer verder spelen. Nishyk komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Зялёныя Настаўнікі 51%, Усходнія Конікі 49%.
Зялёныя Настаўнікі - Усходнія Конікі 1:0