Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Зялёныя Настаўнікі Лакаматыў Тыгры
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
12 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 21.2
poor Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Maisejanka geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Raniavets met de inworp. Latash heeft problemen om de bal te vangen. Latash geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Rybakou probeert de bal aan de voet te houden. Rudkevich speelt de bal door. Patskevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Patskevich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Зялёныя Настаўнікі - Лакаматыў Тыгры 1:0

16e minuut.
Bandarenka is nu in balbezit. Bandarenka probeert naar een medespeler te passen. Slabeika rent richting de bal. Patskevich onderschept slim de pass. Patskevich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Зялёныя Настаўнікі - Лакаматыў Тыгры 2:0

24e minuut.
Makalovich met een snelle inworp. Trusau bereikt de bal nog maar net als eerste. Trusau geeft een hoge lob. Patskevich is nu in balbezit. Patskevich haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Slabeika is nu in balbezit. Slabeika geeft de bal voor. Kalachou rent richting de bal. Barazna is nu in balbezit. Barazna schiet op doel. Chuzjbanau probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Rudkevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudkevich probeert naar een medespeler te passen. Baravik is nu in balbezit. Patskevich verovert de bal door een tackle van achteren. Patskevich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Зялёныя Настаўнікі - Лакаматыў Тыгры 3:0

32e minuut.
Bandarenka verovert de bal door een tackle van achteren. Bandarenka geeft een hoge lob. Rybakou kan de bal niet met de borst controleren. Rudkevich rent richting de bal. Rudkevich haalt uit met een fantastische trap. Pleskatsevich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mazanjuk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

44e minuut.
Trusau is nu in balbezit. Trusau passt de bal zonder na te denken. Patskevich rent richting de bal. Patskevich draait met de bal, schiet en ... Baravik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Зялёныя Настаўнікі 56%, Лакаматыў Тыгры 44%.
Зялёныя Настаўнікі - Лакаматыў Тыгры 3:0

72e minuut.
Slabeika passt de bal in één keer door. Barazna is nu in balbezit. Met opzet legt Citkouski zijn tegenspeler op de grond. Citkouski krijgt een gele kaart. Barazna raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

80e minuut.
Raniavets bereikt de bal nog maar net als eerste. Liamaeu bereikt de bal nog maar net als eerste. Liamaeu met een sublieme pass. Latash is nu in balbezit. Latash haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Зялёныя Настаўнікі 56%, Лакаматыў Тыгры 44%.
Зялёныя Настаўнікі - Лакаматыў Тыгры 3:0