Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Бульбяныя Конікі Усходнія Конікі
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Labuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Snapkovich onderschept slim de pass. Snapkovich met een sublieme pass. Piatrovich rent richting de bal. Piatrovich draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Samanovich kopt de bal weg. Snapkovich speelt de bal door. Daar is Mushtchynski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piatrovich is nu in balbezit. Piatrovich haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Levashik passt de bal in één keer door. Labuta rent richting de bal. Labuta passt de bal in één keer door. Dragun rent richting de bal. Dragun schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Reginevich passt de bal in één keer door. Snapkovich rent richting de bal. Snapkovich passt de bal in één keer door. Piatrovich is nu in balbezit. Piatrovich draait met de bal, schiet en ... Radzuk bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Бульбяныя Конікі 50%, Усходнія Конікі 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Бульбяныя Конікі - Усходнія Конікі 0:0

72e minuut.
Piatrovich rent richting de bal. Snapkovich is nu in balbezit. Mushtchynski verovert de bal door een tackle van achteren. Piatrovich verovert de bal door een tackle van achteren. Piatrovich draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Balaychuk geeft een lange en hoge pass. Snapkovich rent richting de bal. Snapkovich passt de bal zonder na te denken. Reginevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Reginevich geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Mironszyk met een sublieme pass. Slesarevich rent richting de bal. Met opzet legt Dragun zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Dragun naar de kleedkamers voor een vroege douche.

82e minuut.
Snapkovich is nu in balbezit. Snapkovich met een sublieme pass. Hupalovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Piatrovich onderschept slim de pass. Piatrovich schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Rasolau onderschept slim de pass. Rasolau geeft een lange en hoge pass. Lishonak is nu in balbezit. Reginevich rent richting de bal. Reginevich schiet op doel. Radzuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Snapkovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Snapkovich geeft een hoge lob. Piatrovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Piatrovich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Бульбяныя Конікі - Усходнія Конікі 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Бульбяныя Конікі 58%, Усходнія Конікі 42%.
Бульбяныя Конікі - Усходнія Конікі 0:1