Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Бульбяныя Конікі Злосныя Грыбы
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 16.8
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Lul`ka rent richting de bal. Lul`ka met een sublieme pass. Kurhan rent richting de bal. Kalevich onderschept slim de pass. Kalevich haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Dragun bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragun passt de bal met de wreef. Lazarenka probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kalevich de bal. Kalevich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Бульбяныя Конікі - Злосныя Грыбы 1:0

20e minuut.
Kalevich probeert naar een medespeler te passen. Dragun heeft problemen om de bal te vangen. Kalevich rent richting de bal. Kalevich draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Pazynich de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Zylevich met de inworp. Kalevich is nu in balbezit. Kalevich geeft een hoge lob. Dragun is nu in balbezit. Dragun haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Бульбяныя Конікі - Злосныя Грыбы 2:0

26e minuut.
Dragun is nu in balbezit. Pazynich onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kalevich. Kalevich krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Mushtchynski kopt de bal weg. Orash heeft problemen om de bal te vangen. Varlamau rent richting de bal. Tanilovich is nu in balbezit. Tanilovich draait met de bal, schiet en ... Radzuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Lazarenka geeft een hoge lob. Daar is Pazynich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dragun rent richting de bal. Dragun draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Бульбяныя Конікі - Злосныя Грыбы 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Бульбяныя Конікі 34%, Злосныя Грыбы 66%.
Бульбяныя Конікі - Злосныя Грыбы 3:0

52e minuut.
Labuta speelt de bal door. Kalevich rent richting de bal. Kalevich speelt de bal door. Dragun rent richting de bal. Dragun haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Бульбяныя Конікі - Злосныя Грыбы 4:0

57e minuut.
Tanilovich heeft problemen om de bal te vangen. Labuta speelt de bal door. Daar is Kurhan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalevich rent richting de bal. Kalevich schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Бульбяныя Конікі - Злосныя Грыбы 5:0

72e minuut.
Lul`ka rent richting de bal. Lul`ka speelt de bal door. Sanevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanevich schiet op doel. Mushtchynski probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Talan geeft een lange en hoge pass. Kalevich heeft problemen om de bal te vangen. Kalevich probeert naar een medespeler te passen. Dragun bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragun haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Бульбяныя Конікі 57%, Злосныя Грыбы 43%.
Бульбяныя Конікі - Злосныя Грыбы 5:0