Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Лясныя Птушкі Жоўтыя Мядзведзі
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 21.5
unsatisfactory Schieten average
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Zhydkevicz passt de bal zonder na te denken. Prihach rent richting de bal. Prihach geeft een hoge lob. Mamanovich heeft problemen om de bal te vangen. Mamanovich geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Ragozin onderschept slim de pass. Ragozin passt de bal in één keer door. Stahanovich rent richting de bal. Stahanovich draait met de bal, schiet en ... Zamiralau maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Лясныя Птушкі - Жоўтыя Мядзведзі 0:1

35e minuut.
Muravitski is nu in balbezit. Muravitski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Maliarovich de bal. Stahanovich rent richting de bal. Stahanovich haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Pankratau geeft een lange en hoge pass. Daar is Strakovich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ragozin rent richting de bal. Stahanovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Stahanovich haalt uit met een fantastische trap. Zamiralau verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Лясныя Птушкі - Жоўтыя Мядзведзі 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Лясныя Птушкі 61%, Жоўтыя Мядзведзі 39%.
Лясныя Птушкі - Жоўтыя Мядзведзі 0:2

46e minuut.
Stahanovich probeert naar een medespeler te passen. Muravitski heeft problemen om de bal te vangen. Zhydkevicz verovert de bal door een tackle van achteren. Taparou is nu in balbezit. Taparou schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Muravitski verovert de bal door een tackle van achteren. Muravitski geeft een hoge lob. Ragozin speelt de bal door. Stahanovich is nu in balbezit. Stahanovich haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Stahanovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Maliarovich verovert de bal door een tackle van achteren. Ragozin onderschept slim de pass. Ragozin schiet op doel. Zamiralau probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Halinouski onderschept slim de pass. Halinouski probeert naar een medespeler te passen. Taparou heeft problemen om de bal te vangen. Zhydkevicz rent richting de bal. Zhydkevicz draait met de bal, schiet en ... Karalevich bokst de bal weg.

62e minuut.
Halinouski is nu in balbezit. Halinouski passt de bal zonder na te denken. Higel` bereikt de bal nog maar net als eerste. Taparou onderschept slim de pass. Taparou draait met de bal, schiet en ... Karalevich bokst de bal weg.

72e minuut.
Muravitski bereikt de bal nog maar net als eerste. Taparou onderschept slim de pass. Taparou passt de bal met de wreef. Zhydkevicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhydkevicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Лясныя Птушкі 40%, Жоўтыя Мядзведзі 60%.
Лясныя Птушкі - Жоўтыя Мядзведзі 0:2