Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Дужыя Лісы Гарачыя Ястрабы
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Zherdziau rent richting de bal. Zhurkevicz rent richting de bal. Zherdziau rent richting de bal. Zhurkevicz rent richting de bal. Zhurkevicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Дужыя Лісы - Гарачыя Ястрабы 1:0

18e minuut.
Halinovich is nu in balbezit. Halinovich passt de bal met de wreef. Zhurkevicz rent richting de bal. Zhurkevicz haalt uit met een fantastische trap. Labur heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Kurlovich onderschept slim de pass. Kurlovich speelt de bal door. Tsarik met een sublieme pass. Makaranka is nu in balbezit. Makaranka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Дужыя Лісы - Гарачыя Ястрабы 1:1

33e minuut.
Latash rent richting de bal. Hrom bereikt de bal nog maar net als eerste. Latash begaat een overtreding. Hrom roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Hrom kan niet meer verder spelen. Lavetka komt het veld opgelopen. Lavetka zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tsarik rent richting de bal. Tsarik schiet op doel. Haidun heeft problemen om de bal te vangen. Znak bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Дужыя Лісы - Гарачыя Ястрабы 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Дужыя Лісы 56%, Гарачыя Ястрабы 44%.
Дужыя Лісы - Гарачыя Ястрабы 1:2

60e minuut.
Kurlovich rent richting de bal. Zherdziau is nu in balbezit. Halinovich is nu in balbezit. Zherdziau is nu in balbezit. Zherdziau schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Дужыя Лісы - Гарачыя Ястрабы 2:2

77e minuut.
Tsarik bereikt de bal nog maar net als eerste. Halinovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsarik verovert de bal door een tackle van achteren. Makaranka is nu in balbezit. Makaranka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Kursevich met een snelle inworp. Zherdziau is nu in balbezit. Kurlovich tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zherdziau raakt geblesseerd tijdens het duel. Zherdziau wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Haidun probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tsarik rent richting de bal. Tsarik draait met de bal, schiet en ... Znak probeert wanhopig de bal te grijpen. Haidun probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Дужыя Лісы - Гарачыя Ястрабы 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Дужыя Лісы 54%, Гарачыя Ястрабы 46%.
Дужыя Лісы - Гарачыя Ястрабы 2:3