Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
НКВД Вясёлыя Лісы
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 18.6
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Haiduhovich geeft de bal voor. Reznikau rent richting de bal. Reznikau passt de bal zonder na te denken. Zaretski rent richting de bal. Zaretski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mironszyk met een snelle inworp. Charavik bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikovich onderschept slim de pass. Nikovich geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Liagchylau maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Halyakevich zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pronnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Myalezhka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Myalezhka krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Pronnik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pronnik met een snel genomen vrije trap. Hakanovich kan de bal niet met de borst controleren. Reznikau is nu in balbezit. Reznikau schiet op doel. Zabreika werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
НКВД - Вясёлыя Лісы 1:0

29e minuut.
Salashenka met een harde bal richting middenveld. Hakanovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Haiduhovich tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Haiduhovich krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: НКВД 54%, Вясёлыя Лісы 46%.
НКВД - Вясёлыя Лісы 1:0

46e minuut.
Liagchylau rent richting de bal. Liagchylau passt de bal zonder na te denken. Haurylovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Barysau onderschept slim de pass. Barysau schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
НКВД - Вясёлыя Лісы 1:1

88e minuut.
Salei trapt de bal weg. Karol` kopt de bal weg. Lapuga is nu in balbezit. Zaretski onderschept slim de pass. Zaretski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: НКВД 45%, Вясёлыя Лісы 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
НКВД - Вясёлыя Лісы 1:1