Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Гарачыя Каты AC Львы
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Kanashkevich geeft een lange en hoge pass. Hrun`ko is nu in balbezit. Chernikau is nu in balbezit. Hrun`ko onderschept slim de pass. Hrun`ko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Гарачыя Каты - AC Львы 1:0

13e minuut.
Piarszenich geeft een lange en hoge pass. Yarusevich rent richting de bal. Hrun`ko verovert de bal door een tackle van achteren. Hrun`ko haalt uit met een fantastische trap. Piuko probeert de bal aan de voet te houden. Papkou verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Гарачыя Каты - AC Львы 2:0

15e minuut.
Kolas probeert de bal aan de voet te houden. Hurynovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramasheuski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ramasheuski krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Chernikau bereikt de bal nog maar net als eerste. Chernikau passt de bal in één keer door. Padzeika rent richting de bal. Padzeika draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kanashkevich de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Гарачыя Каты - AC Львы 2:1

39e minuut.
Kasatau met een sublieme pass. Klungelig pakt Chapuk de bal. Chapuk passt de bal met de wreef. Padzeika bereikt de bal nog maar net als eerste. Padzeika schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Гарачыя Каты 52%, AC Львы 48%.
Гарачыя Каты - AC Львы 2:1

52e minuut.
Kasatau speelt de bal door. Hatavets probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Chapuk de bal. Padzeika rent richting de bal. Padzeika schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Гарачыя Каты - AC Львы 2:2

55e minuut.
Hatavets rent richting de bal. Kasatau verovert de bal door een tackle van achteren. Kasatau speelt de bal door. Chapuk is nu in balbezit. Chapuk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Kanashkevich geeft een lange en hoge pass. Baravik speelt de bal door. Klungelig pakt Hatavets de bal. Chapuk is nu in balbezit. Chapuk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Latysh rent richting de bal. Baravik rent richting de bal. Baravik probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hrun`ko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hrun`ko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Гарачыя Каты - AC Львы 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Гарачыя Каты 47%, AC Львы 53%.
Гарачыя Каты - AC Львы 3:2