Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Зялёныя Чмокі Вясёлыя Лісы
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 20.1
poor Schieten average
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Tselaval`nikau geeft een lange en hoge pass. Chivel` bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidarchuk verovert de bal door een tackle van achteren. Raskazau is nu in balbezit. Raskazau draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Barysau speelt de bal door. Buhrimovich rent richting de bal. Minevich verovert de bal door een tackle van achteren. Levaneuski verovert de bal door een tackle van achteren. Levaneuski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Stralets verovert de bal door een tackle van achteren. Raskazau rent richting de bal. Stralets tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stralets krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Levaneuski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Buhrimovich de bal onder controle te krijgen. Stralets bereikt de bal nog maar net als eerste. Levaneuski rent richting de bal. Levaneuski haalt uit met een fantastische trap. Zaniatovich bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Зялёныя Чмокі - Вясёлыя Лісы 0:1

25e minuut.
Sidarchuk rent richting de bal. Chivel` verovert de bal door een tackle van achteren. Chivel` passt de bal zonder na te denken. Raskazau bereikt de bal nog maar net als eerste. Raskazau haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Karatkevicz geeft de bal voor. Inworp. Barysau zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Levaneuski is nu in balbezit. Levaneuski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Khamecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Badaeu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chivel` met een sublieme pass. Raskazau heeft problemen om de bal te vangen. Raskazau draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Chivel` is nu in balbezit. Chivel` passt de bal met de wreef. Tolchykau is nu in balbezit. Buhrimovich verovert de bal door een tackle van achteren. Buhrimovich schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Myalezhka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barysau heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Minevich. Barysau raakt geblesseerd tijdens het duel. Barysau zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Зялёныя Чмокі 68%, Вясёлыя Лісы 32%.
Зялёныя Чмокі - Вясёлыя Лісы 0:1

63e minuut.
Khamecki geeft een lange en hoge pass. Myalezhka rent richting de bal. Myalezhka probeert naar een medespeler te passen. Levaneuski is nu in balbezit. Levaneuski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Levaneuski onderschept slim de pass. Karatkevicz met een sublieme pass. Levaneuski is nu in balbezit. Buhrimovich is nu in balbezit. Buhrimovich draait met de bal, schiet en ... Zaniatovich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Lapuga onderschept slim de pass. Badaeu bereikt de bal nog maar net als eerste. Badaeu speelt de bal door. Buhrimovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Buhrimovich draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Зялёныя Чмокі 45%, Вясёлыя Лісы 55%.
Зялёныя Чмокі - Вясёлыя Лісы 0:1