Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Magic Warriors Zmajevi SAPNA
Wing x2 Tactiek podmornica
35% Balbezit 65%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 44
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
38.8 gemiddelde waardering 66
adequate Schieten brilliant
good Passen excellent
weak Verdedigen very good


1e minuut.
Pavelina is nu in balbezit. Pavelina passt de bal met de wreef. Babayev rent richting de bal. Babayev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Magic Warriors - Zmajevi SAPNA 0:1

6e minuut.
Kelleme kopt de bal weg. Babayev is nu in balbezit. Răduţă rent richting de bal. Babayev verovert de bal door een tackle van achteren. Babayev haalt uit met een fantastische trap. Dedukić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Babayev is nu in balbezit. Babayev geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Pavelina speelt de bal door. Misita speelt de bal door. Babayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Babayev schiet op doel. Dedukić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Magic Warriors - Zmajevi SAPNA 0:2

9e minuut.
Braškić is nu in balbezit. Braškić passt de bal zonder na te denken. Daar is Babayev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Babayev draait met de bal, schiet en ... Dedukić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Magic Warriors - Zmajevi SAPNA 0:3

12e minuut.
Misita probeert naar een medespeler te passen. Pavelina rent richting de bal. Pavelina passt de bal in één keer door. Misita geeft de bal voor. Kelleme springt en kopt de bal. Dedukić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Babayev is nu in balbezit. Babayev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Magic Warriors - Zmajevi SAPNA 0:4

15e minuut.
Tatu is nu in balbezit. Misita verovert de bal door een tackle van achteren. Misita probeert naar een medespeler te passen. Babayev rent richting de bal. Babayev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Dedukić met een harde bal richting middenveld. Leshchenko kopt de bal weg. Misita geeft een lange en hoge pass. Kelleme rent richting de bal. Kelleme draait met de bal, schiet en ... Dedukić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Inworp. Pavelina met de inworp. Misita met een sublieme pass. Babayev rent richting de bal. Babayev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Kelleme springt en kopt de bal. Dedukić werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Leshchenko geeft een lange en hoge pass. Kelleme springt en kopt de bal. Dedukić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Magic Warriors - Zmajevi SAPNA 0:5

19e minuut.
Şamlı rent richting de bal. Şamlı geeft de bal voor. Babayev rent richting de bal. Babayev schiet op doel. Dedukić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Magic Warriors - Zmajevi SAPNA 0:6

21e minuut.
Kelleme bereikt de bal nog maar net als eerste. Babayev rent richting de bal. Kelleme bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelleme schiet op doel. Dedukić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Magic Warriors - Zmajevi SAPNA 0:7

28e minuut.
Misita onderschept slim de pass. Misita passt de bal zonder na te denken. Kelleme bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelleme draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Magic Warriors - Zmajevi SAPNA 0:8

31e minuut.
Pavelina is nu in balbezit. Pavelina passt de bal met de wreef. Misita speelt de bal door. Babayev is nu in balbezit. Babayev schiet op doel. Dedukić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Misita geeft de bal voor. Daar is Høiby, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kelleme bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelleme haalt uit met een fantastische trap. Dedukić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Magic Warriors - Zmajevi SAPNA 0:9

35e minuut.
Leshchenko heeft problemen om de bal te vangen. Leshchenko passt de bal zonder na te denken. Pavelina probeert naar een medespeler te passen. Babayev rent richting de bal. Babayev haalt uit met een fantastische trap. Dedukić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Pavelina met de inworp. Misita probeert naar een medespeler te passen. Leshchenko speelt de bal door. Babayev rent richting de bal. Babayev schiet op doel. Dedukić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Leshchenko passt de bal met de wreef. Babayev rent richting de bal. Babayev passt de bal in één keer door. Kelleme rent richting de bal. Kelleme schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Misita passt de bal in één keer door. Şamlı geeft een lange en hoge pass. Babayev is nu in balbezit. Babayev draait met de bal, schiet en ... Dedukić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Magic Warriors - Zmajevi SAPNA 0:10

44e minuut.
Bender heeft problemen om de bal te vangen. Babayev is nu in balbezit. Babayev passt de bal zonder na te denken. Kelleme rent richting de bal. Kelleme draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Magic Warriors 79%, Zmajevi SAPNA 21%.
FC Magic Warriors - Zmajevi SAPNA 0:10

46e minuut.
Kolesar komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Koc is nu in balbezit. Koc geeft een hoge lob. Babayev is nu in balbezit. Babayev haalt uit met een fantastische trap. Kolesar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Magic Warriors - Zmajevi SAPNA 0:11

50e minuut.
Misita probeert naar een medespeler te passen. Leshchenko is nu in balbezit. Leshchenko passt de bal zonder na te denken. Kelleme is nu in balbezit. Kelleme haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fazlić heeft problemen om de bal te vangen. Kelleme is nu in balbezit. Kelleme schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Inworp. Leshchenko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Misita geeft de bal voor. Kelleme bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelleme haalt uit met een fantastische trap. Paal! Misita kopt de bal weg. Bender is nu in balbezit. Babayev onderschept slim de pass. Babayev haalt uit met een fantastische trap. Kolesar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Magic Warriors - Zmajevi SAPNA 0:12

52e minuut.
Babayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Babayev passt de bal zonder na te denken. Kelleme is nu in balbezit. Kelleme draait met de bal, schiet en ... Fazlić probeert de bal aan de voet te houden. Kolesar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Konak kopt de bal weg. Şamlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Şamlı geeft de bal voor. Kelleme rent richting de bal. Kelleme schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Magic Warriors - Zmajevi SAPNA 0:13

55e minuut.
Misita rent richting de bal. Misita passt de bal met de wreef. Pavelina speelt de bal door. Babayev heeft problemen om de bal te vangen. Babayev schiet op doel. Kolesar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Răduţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Răduţă geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pavelina met een snelle inworp. Misita geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Doeltrap. Kolesar trapt de bal weg. Pavelina bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavelina geeft een hoge lob. Kelleme springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Misita kopt de bal weg. Leshchenko rent richting de bal. Leshchenko passt de bal zonder na te denken. Kelleme is nu in balbezit. Kelleme haalt uit met een fantastische trap. Kolesar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Babayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Babayev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Magic Warriors - Zmajevi SAPNA 0:14

61e minuut.
Kelleme rent richting de bal. Kelleme geeft een hoge lob. Babayev rent richting de bal. Babayev draait met de bal, schiet en ... Kolesar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Magic Warriors - Zmajevi SAPNA 0:15

63e minuut.
Misita speelt de bal door. Kelleme is nu in balbezit. Daar is Kelleme, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kelleme draait met de bal, schiet en ... Kolesar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Magic Warriors - Zmajevi SAPNA 0:16

69e minuut.
Şamlı passt de bal in één keer door. Pavelina rent richting de bal. Pavelina passt de bal zonder na te denken. Misita is nu in balbezit. Misita schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Koc met een sublieme pass. Leshchenko is nu in balbezit. Leshchenko passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kelleme de bal. Kelleme schiet op doel. Kolesar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bender rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Magic Warriors - Zmajevi SAPNA 0:17

76e minuut.
Leshchenko kopt de bal weg. Misita speelt de bal door. Kelleme bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelleme draait met de bal, schiet en ... Kolesar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Magic Warriors - Zmajevi SAPNA 0:18

81e minuut.
Misita speelt de bal door. Pavelina geeft de bal voor. Babayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Babayev schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Pavelina kopt de bal weg. Misita bereikt de bal nog maar net als eerste. Misita passt de bal in één keer door. Kelleme bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelleme schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Kelleme bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelleme geeft een lange en hoge pass. Misita probeert naar een medespeler te passen. Babayev rent richting de bal. Babayev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Magic Warriors - Zmajevi SAPNA 0:19

88e minuut.
Šabaredžović heeft problemen om de bal te vangen. Babayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Šabaredžović begaat een overtreding. Babayev roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Babayev kan niet meer verder spelen. Albert komt het veld opgelopen. Şamlı met een snel genomen vrije trap. Kelleme kopt de bal weg. Albert rent richting de bal. Albert draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Leshchenko kopt de bal weg. Misita probeert de bal met de borst te controleren. Misita passt de bal in één keer door. Albert is nu in balbezit. Albert haalt uit met een fantastische trap. Kolesar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kelleme is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Magic Warriors - Zmajevi SAPNA 0:20

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Magic Warriors 80%, Zmajevi SAPNA 20%.
FC Magic Warriors - Zmajevi SAPNA 0:20