Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-24 19:20
  • Competitiewedstrijd: 2. Liga.01
  • Stadion: Тукови
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 39064
ФК Челинац FK GAZIJE
ifconfig Tactiek DEDO
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
16 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
55.6 gemiddelde waardering 55.6
excellent Schieten very good
excellent Passen solid
good Verdedigen excellent


7e minuut.
Skočibušić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Stajić komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Bulatović passt de bal zonder na te denken. Marăndici rent richting de bal. Marăndici passt de bal zonder na te denken. Campos rent richting de bal. Campos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Harasiuk kopt de bal weg. Felföldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Felföldi met een sublieme pass. Daar is Bulatović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bulatović geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Klungelig pakt Rossi de bal. Jankowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Koljivrat bereikt de bal nog maar net als eerste. Koljivrat schiet op doel. Estrada maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Челинац - FK GAZIJE 1:0

29e minuut.
Benouna passt de bal in één keer door. Campos is nu in balbezit. Campos passt de bal in één keer door. Marăndici bereikt de bal nog maar net als eerste. Marăndici schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Ciobănescu onderschept slim de pass. Ciobănescu geeft de bal voor. Jankowicz kopt de bal weg. Zieńczuk is nu in balbezit. Zieńczuk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Ciobănescu passt de bal met de wreef. Kaunić is nu in balbezit. Kaunić passt de bal zonder na te denken. Zieńczuk is nu in balbezit. Zieńczuk schiet op doel. Estrada probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Fiocchi probeert naar een medespeler te passen. Kaunić geeft een hoge lob. Daar is Harasiuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jankowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jankowicz haalt uit met een fantastische trap. Estrada probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Kaunić passt de bal zonder na te denken. Jankowicz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kózka. Jankowicz raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Koljivrat neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК Челинац 37%, FK GAZIJE 63%.
ФК Челинац - FK GAZIJE 1:0

47e minuut.
Rossi rent richting de bal. Rossi speelt de bal door. Zieńczuk rent richting de bal. Zieńczuk schiet op doel. Estrada probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Челинац - FK GAZIJE 2:0

51e minuut.
Kajgo geeft een lange en hoge pass. Marăndici controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Stajić maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Zieńczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Zieńczuk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zieńczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Zieńczuk haalt uit met een fantastische trap. Estrada maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Benouna geeft een lange en hoge pass. Ciobănescu verovert de bal door een tackle van achteren. Marăndici rent richting de bal. Marăndici haalt uit met een fantastische trap. Lalín probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

59e minuut.
Bulatović verovert de bal door een tackle van achteren. Marăndici rent richting de bal. Marăndici passt de bal in één keer door. Bulatović bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulatović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Tokgözlü kopt de bal weg. Kózka bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossi verovert de bal door een tackle van achteren. Jankowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jankowicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Tokgözlü verovert de bal door een tackle van achteren. Tokgözlü geeft een lange en hoge pass. Kózka rent richting de bal. Jankowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Jankowicz draait met de bal, schiet en ... Estrada verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Ciobănescu geeft de bal voor. Kajgo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zieńczuk. Zieńczuk krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Stajić met een sublieme pass. Tokgözlü geeft een lange en hoge pass. Daar is Harasiuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zieńczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Zieńczuk haalt uit met een fantastische trap. Estrada probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Campos rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tokgözlü. Campos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ferjančić zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Benouna is nu in balbezit. Benouna geeft de bal voor. Marăndici maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Felföldi rent richting de bal. Felföldi passt de bal zonder na te denken. Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos schiet op doel. Lalín probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Челинац - FK GAZIJE 2:1

83e minuut.
Campos is nu in balbezit. Benouna rent richting de bal. Benouna passt de bal zonder na te denken. Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК Челинац 43%, FK GAZIJE 57%.
ФК Челинац - FK GAZIJE 2:1