Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-22 19:16
  • Competitiewedstrijd: 2. Liga.01
  • Stadion: Тукови
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 23764
ФК Челинац Borussia Dortmund BVB 09
ifconfig Tactiek 2015
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
15 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
55.6 gemiddelde waardering 55.2
excellent Schieten excellent
very good Passen good
good Verdedigen solid


1e minuut.
Nobilo onderschept slim de pass. Nobilo geeft een hoge lob. Vînătoru geeft de bal voor. Zoncada is nu in balbezit. Zoncada draait met de bal, schiet en ... Balta bokst de bal weg.

4e minuut.
Tegner speelt de bal door. Kaunić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaunić passt de bal zonder na te denken. Zieńczuk rent richting de bal. Zieńczuk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Doeltrap. Balta trapt de bal weg van het doel. Koljivrat met een sublieme pass. Zieńczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Zieńczuk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Koljivrat met een sublieme pass. Jankowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vînătoru. Jankowicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Koljivrat neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Savičić bereikt de bal nog maar net als eerste. Savičić passt de bal met de wreef. Żewłakow rent richting de bal. Zoncada rent richting de bal. Zoncada draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Żewłakow onderschept slim de pass. Żewłakow geeft de bal voor. Nobilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nobilo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Челинац - Borussia Dortmund BVB 09 0:1

35e minuut.
Daar is Broquet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nobilo rent richting de bal. Broquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Nobilo verovert de bal door een tackle van achteren. Nobilo schiet op doel. Balta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zoncada is nu in balbezit. Zoncada draait met de bal, schiet en ... Balta bokst de bal weg.

43e minuut.
Stajić kopt de bal weg. Klungelig pakt Tegner de bal. Zoncada rent richting de bal. Zoncada draait met de bal, schiet en ... Balta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Челинац - Borussia Dortmund BVB 09 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК Челинац 54%, Borussia Dortmund BVB 09 46%.
ФК Челинац - Borussia Dortmund BVB 09 0:2

48e minuut.
Gyurkovits rent richting de bal. Gyurkovits geeft de bal voor. Zoncada kopt de bal weg. Nobilo heeft problemen om de bal te vangen. Nobilo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Doeltrap. Balta met een harde bal richting middenveld. Rossi kopt de bal weg. Jankowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jankowicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Savičić probeert de bal met de borst te controleren. Tegner bereikt de bal nog maar net als eerste. Tegner geeft een lange en hoge pass. Zieńczuk is nu in balbezit. Zieńczuk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Stajić geeft een lange en hoge pass. Roczniak kan de bal niet met de borst controleren. Rossi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jankowicz rent richting de bal. Jankowicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Rossi rent richting de bal. Jankowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rossi neemt de hoekschop. Kaunić maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Benzon geeft de bal voor. Żewłakow geeft een hoge lob. Zoncada bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoncada draait met de bal, schiet en ... Balta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Челинац - Borussia Dortmund BVB 09 0:3

67e minuut.
Savičić rent richting de bal. Savičić geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Broquet de bal onder controle te krijgen. Żewłakow bereikt de bal nog maar net als eerste. Żewłakow haalt uit met een fantastische trap. Balta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Челинац - Borussia Dortmund BVB 09 0:4

73e minuut.
Daar is Lisiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaunić is nu in balbezit. Kaunić probeert naar een medespeler te passen. Zieńczuk rent richting de bal. Zieńczuk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Gyurkovits speelt de bal door. Vînătoru is nu in balbezit. Vînătoru geeft een hoge lob. Zoncada is nu in balbezit. Zoncada draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Ciobănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciobănescu geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Zoncada de bal onder controle te krijgen. Gyurkovits is nu in balbezit. Gyurkovits geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Zieńczuk passt de bal in één keer door. Koljivrat bereikt de bal nog maar net als eerste. Koljivrat met een sublieme pass. Jankowicz is nu in balbezit. Jankowicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Na een snelle pass probeert Vînătoru de bal onder controle te krijgen. Koljivrat is nu in balbezit. Koljivrat passt de bal in één keer door. Zieńczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Zieńczuk haalt uit met een fantastische trap. Radostinov bokst de bal weg. Anduray is nu in balbezit. Jankowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Jankowicz draait met de bal, schiet en ... Radostinov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК Челинац 42%, Borussia Dortmund BVB 09 58%.
ФК Челинац - Borussia Dortmund BVB 09 0:4