Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK GAZIJE NK BOSNA VISOKO
DEDO Tactiek probatest
45% Balbezit 55%
69% Spel op eigen helft 31%
11 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
54 gemiddelde waardering 58.4
excellent Schieten very good
good Passen excellent
formidable Verdedigen very good


2e minuut.
Bulatović speelt de bal door. Campos heeft problemen om de bal te vangen. Marăndici bereikt de bal nog maar net als eerste. Marăndici schiet op doel. Wierszewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK GAZIJE - NK BOSNA VISOKO 1:0

6e minuut.
Felföldi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ferjančić is nu in balbezit. Ferjančić met een sublieme pass. Campos is nu in balbezit. Campos schiet op doel. Wierszewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Benouna verovert de bal door een tackle van achteren. Benouna passt de bal in één keer door. Campos is nu in balbezit. Campos haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK GAZIJE - NK BOSNA VISOKO 2:0

18e minuut.
Vlaicu passt de bal in één keer door. Eschenlohr is nu in balbezit. Eschenlohr passt de bal zonder na te denken. Janjić rent richting de bal. Janjić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Harasiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Harasiuk geeft een lange en hoge pass. Campos rent richting de bal. Campos schiet op doel. Wierszewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK GAZIJE - NK BOSNA VISOKO 3:0

28e minuut.
Łatczewski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bulatović de bal. Samburski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Samburski krijgt een gele kaart. Bulatović is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bulatović neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Eschenlohr bereikt de bal nog maar net als eerste. Eschenlohr passt de bal in één keer door. bin Ahmed probeert naar een medespeler te passen. Janjić is nu in balbezit. Janjić schiet op doel. Suljić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Pociłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pociłowski passt de bal met de wreef. Daar is Eschenlohr, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eschenlohr draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Harasiuk de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Křivánek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Eschenlohr springt en kopt de bal. Suljić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Eschenlohr speelt de bal door. Harasiuk onderschept slim de pass. Janjić rent richting de bal. Janjić draait met de bal, schiet en ... Suljić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK GAZIJE - NK BOSNA VISOKO 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK GAZIJE 66%, NK BOSNA VISOKO 34%.
FK GAZIJE - NK BOSNA VISOKO 3:1

50e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Roztwór komt het veld opgelopen. Yiğitarslan komt het veld opgelopen. Křivánek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Roztwór probeert de bal met de borst te controleren. Roztwór draait met de bal, schiet en ... Suljić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Křivánek zal de hoekschop nemen. Janjić heeft problemen om de bal te vangen. Wat een zware overtreding van Misso ... Strafschop! Janjić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Janjić legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
FK GAZIJE - NK BOSNA VISOKO 3:2

59e minuut.
Benouna is nu in balbezit. Benouna passt de bal met de wreef. Campos rent richting de bal. Felföldi rent richting de bal. Felföldi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Campos de bal. Campos draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FK GAZIJE - NK BOSNA VISOKO 4:2

76e minuut.
Křivánek passt de bal in één keer door. Kózka rent richting de bal. Kózka geeft de bal voor. Campos rent richting de bal. Campos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Marăndici is nu in balbezit. Marăndici schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK GAZIJE - NK BOSNA VISOKO 5:2

81e minuut.
Vlaicu verovert de bal door een tackle van achteren. Vlaicu met een sublieme pass. Yiğitarslan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiğitarslan haalt uit met een fantastische trap. Suljić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK GAZIJE - NK BOSNA VISOKO 5:3

83e minuut.
Ferjančić is nu in balbezit. Ferjančić probeert naar een medespeler te passen. Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos heeft problemen om de bal te vangen. Campos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK GAZIJE 73%, NK BOSNA VISOKO 27%.
FK GAZIJE - NK BOSNA VISOKO 5:3