Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-01 19:16
  • Competitiewedstrijd: 2. Liga.02
  • Stadion: Johak
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 11457
Sloga Sapna Green Beast
džeko Tactiek Simon Rozman SA
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
8 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
47.8 gemiddelde waardering 45.7
good Schieten good
good Passen good
good Verdedigen good


3e minuut.
Daar is Bjeletić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Živić bereikt de bal nog maar net als eerste. Banjac legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Živić raakt geblesseerd tijdens het duel. Bjeletić legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Guevara bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Gegić geeft de bal voor. Inworp. Šaćirbegović met een snelle inworp. Kontić is nu in balbezit. Kontić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Kontić rent richting de bal. Duljević rent richting de bal. Kurbegović onderschept slim de pass. Kontić rent richting de bal. Kontić haalt uit met een fantastische trap. Čorbić bokst de bal weg.

32e minuut.
Dubravac probeert naar een medespeler te passen. Novoselić is nu in balbezit. Novoselić passt de bal met de wreef. Mešonavić is nu in balbezit. Mešonavić geeft de bal voor. Guevara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sloga Sapna 40%, Green Beast 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sloga Sapna - Green Beast 0:0

54e minuut.
Račić bereikt de bal nog maar net als eerste. Račić passt de bal in één keer door. Šaćirbegović is nu in balbezit. Šaćirbegović geeft de bal voor. Duljević krijgt zijn hoofd ertegen. Čorbić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Galović bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Sloga Sapna - Green Beast 0:1

61e minuut.
Orman geeft een lange en hoge pass. Kurbegović bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Duljević. Duljević krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Kontić is nu in balbezit. Kontić passt de bal met de wreef. Galović bereikt de bal nog maar net als eerste. Galović draait met de bal, schiet en ... Čorbić werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Brmbota is nu in balbezit. Gabellieri onderschept slim de pass. Mešonavić geeft een lange en hoge pass. Bjeletić rent richting de bal. Bjeletić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Šaćirbegović bereikt de bal nog maar net als eerste. Šaćirbegović passt de bal in één keer door. Kontić rent richting de bal. Kontić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sloga Sapna - Green Beast 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sloga Sapna 42%, Green Beast 58%.
Sloga Sapna - Green Beast 0:2