Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NK Tropico FC Zvijezda
novaaaaa Tactiek 5-3-2
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
59.7 gemiddelde waardering 53.9
very good Schieten solid
very good Passen very good
very good Verdedigen good


5e minuut.
Vešović maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Świrski bereikt de bal nog maar net als eerste. Świrski passt de bal zonder na te denken. Viruez geeft de bal voor. Melogno springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Serdarević trapt de bal weg. Hadžiavdagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadžiavdagić speelt de bal door. Rizvić is nu in balbezit. Rizvić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Viruez speelt de bal door. Tokarski heeft problemen om de bal te vangen. Tokarski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Melogno de bal. Melogno draait met de bal, schiet en ... Serdarević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Krivošija rent richting de bal. Prtilo geeft de bal voor. Świrski is nu in balbezit. Świrski geeft de bal voor. Melogno krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Prtilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Prtilo passt de bal in één keer door. Świrski speelt de bal door. Tokarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokarski geeft de bal voor. Serdarević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Świrski rent richting de bal. Świrski geeft een lange en hoge pass. Melogno kopt de bal weg. Tokarski is nu in balbezit. Tokarski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Baćinović met een snelle inworp. Ejubović is nu in balbezit. Ejubović geeft de bal voor. Makowiecki geeft een hoge lob. Rizvić springt en kopt de bal. Oktar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Hadžiavdagić is nu in balbezit. Hadžiavdagić passt de bal met de wreef. Rizvić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rizvić draait met de bal, schiet en ... Oktar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Tropico - FC Zvijezda 0:1

45e minuut.
Daar is Świrski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Świrski geeft de bal voor. Melogno kopt de bal weg. Tokarski is nu in balbezit. Tokarski draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Tropico 43%, FC Zvijezda 57%.
NK Tropico - FC Zvijezda 0:1

52e minuut.
Cizalj heeft problemen om de bal te vangen. Rizvić controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Cizalj maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Świrski is nu in balbezit. Świrski geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Melogno is nu in balbezit. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Sejud verovert de bal door een tackle van achteren. Sejud geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bećević de bal. Melogno bereikt de bal nog maar net als eerste. Melogno draait met de bal, schiet en ... Serdarević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Viruez is nu in balbezit. Viruez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
NK Tropico - FC Zvijezda 1:1

62e minuut.
Świrski bereikt de bal nog maar net als eerste. Świrski probeert naar een medespeler te passen. Melogno rent richting de bal. Melogno schiet op doel. Serdarević probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Tropico - FC Zvijezda 2:1

69e minuut.
Viruez heeft problemen om de bal te vangen. Viruez probeert naar een medespeler te passen. Melogno is nu in balbezit. Melogno draait met de bal, schiet en ... Ejubović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Tropico - FC Zvijezda 3:1

76e minuut.
Tokarski rent richting de bal. Tokarski geeft een hoge lob. Świrski bereikt de bal nog maar net als eerste. Świrski geeft een lange en hoge pass. Melogno maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Sejud bereikt de bal nog maar net als eerste. Sejud probeert naar een medespeler te passen. Burejić rent richting de bal. Tokarski verovert de bal door een tackle van achteren. Tokarski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Rizvić onderschept slim de pass. Cizalj verovert de bal door een tackle van achteren. Makowiecki rent richting de bal. Makowiecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Tropico - FC Zvijezda 3:2

87e minuut.
Oktar trapt de bal weg. Tokarski kopt de bal weg. Melogno rent richting de bal. Viruez is nu in balbezit. Viruez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Na een snelle pass probeert Tokarski de bal onder controle te krijgen. Tokarski geeft een hoge lob. Melogno is nu in balbezit. Melogno schiet op doel. Serdarević werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Tropico 43%, FC Zvijezda 57%.
NK Tropico - FC Zvijezda 3:2