Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fk Ljiljan Ruža Sudbine
Normal Tactiek 442
53% Balbezit 47%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 22.4
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prnjat met een snelle inworp. Tuđman rent richting de bal. Tuđman haalt uit met een fantastische trap. Ćetković probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Ljiljan - Ruža Sudbine 1:0

7e minuut.
Ališehović probeert naar een medespeler te passen. Rebac bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Palaverić. Rebac is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lubura komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fk Ljiljan - Ruža Sudbine 1:1

19e minuut.
Lubura bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuđman verovert de bal door een tackle van achteren. Tuđman probeert naar een medespeler te passen. Kuzman is nu in balbezit. Kuzman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Ribarić heeft problemen om de bal te vangen. Turulja rent richting de bal. Turulja probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rebac de bal. Rebac haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Jakubović raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ćuruvija komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Mekiš passt de bal in één keer door. Ćuruvija bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćuruvija passt de bal in één keer door. Rebac is nu in balbezit. Rebac schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Mekiš rent richting de bal. Mekiš passt de bal met de wreef. Kuzman is nu in balbezit. Kuzman draait met de bal, schiet en ... Bućan probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Nikšić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Kuzman de bal. Ribarić rent richting de bal. Ribarić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fk Ljiljan 65%, Ruža Sudbine 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fk Ljiljan - Ruža Sudbine 1:1

50e minuut.
Lubura raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Stjepanović komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Ćuruvija is nu in balbezit. Ćuruvija passt de bal in één keer door. Rebac rent richting de bal. Rebac schiet op doel. Ahel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Avdukić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Muračević komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Stjepanović is nu in balbezit. Ališehović bereikt de bal nog maar net als eerste. Stjepanović speelt de bal door. Rebac is nu in balbezit. Rebac schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Tuđman is nu in balbezit. Tuđman speelt de bal door. Ćetković bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzman onderschept slim de pass. Kuzman schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bućan probeert de bal aan de voet te houden. Kuzman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzman haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Ljiljan - Ruža Sudbine 2:1

67e minuut.
Pešut bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebac onderschept slim de pass. Rebac passt de bal zonder na te denken. Ćuruvija rent richting de bal. Ćuruvija schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fk Ljiljan - Ruža Sudbine 2:2

74e minuut.
Turulja geeft de bal voor. Ahel met een sublieme pass. Daar is Ribarić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rebac onderschept slim de pass. Rebac draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fk Ljiljan 55%, Ruža Sudbine 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fk Ljiljan - Ruža Sudbine 2:2