Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Smrznuti Zmaj OFK Kultura
Normal Tactiek 4114
44% Balbezit 56%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 34
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 1
19.8 gemiddelde waardering 47.1
poor Schieten solid
poor Passen solid
poor Verdedigen good


1e minuut.
Kočo passt de bal zonder na te denken. Tan is nu in balbezit. Tan passt de bal in één keer door. Rocha is nu in balbezit. Rocha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Smrznuti Zmaj - OFK Kultura 0:1

3e minuut.
Rovčanin speelt de bal door. Tutundžić geeft de bal voor. Klungelig pakt Halilhodžić de bal. Rocha is nu in balbezit. Rocha haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Rovčanin rent richting de bal. Pimentel onderschept slim de pass. Rocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocha schiet op doel. Šadinlija probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Purcaru is nu in balbezit. Kočo met een sublieme pass. Kop rent richting de bal. Rocha verovert de bal door een tackle van achteren. Rocha draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Daar is Tan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tan passt de bal met de wreef. Rocha is nu in balbezit. Rocha haalt uit met een fantastische trap. Hudiček werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Smrznuti Zmaj - OFK Kultura 0:2

14e minuut.
Tan onderschept slim de pass. Tan passt de bal in één keer door. Rovčanin rent richting de bal. Rocha onderschept slim de pass. Rocha schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Klungelig pakt Rocha de bal. Rocha probeert naar een medespeler te passen. Kop is nu in balbezit. Tan verovert de bal door een tackle van achteren. Tan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Polok onderschept slim de pass. Bäcker bereikt de bal nog maar net als eerste. Bäcker passt de bal zonder na te denken. Tan is nu in balbezit. Tan schiet op doel. Hudiček probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Drtina rent richting de bal. Drtina met een sublieme pass. Tan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocha schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Drtina onderschept slim de pass. Halilhodžić is nu in balbezit. Kočo probeert naar een medespeler te passen. Tan rent richting de bal. Tan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Šadinlija rent richting de bal. Pimentel onderschept slim de pass. Tan speelt de bal door. Rocha is nu in balbezit. Rocha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Smrznuti Zmaj - OFK Kultura 0:3

39e minuut.
Rovčanin is nu in balbezit. Pimentel verovert de bal door een tackle van achteren. Pimentel probeert naar een medespeler te passen. Tan rent richting de bal. Tan haalt uit met een fantastische trap. Hudiček bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Smrznuti Zmaj - OFK Kultura 0:4

40e minuut.
Polok speelt de bal door. Bäcker geeft de bal voor. Tan rent richting de bal. Rocha is nu in balbezit. Rocha draait met de bal, schiet en ... Hudiček kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Kaćera verovert de bal door een tackle van achteren. Rovčanin rent richting de bal. Kaćera schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kaćera is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

43e minuut.
Hudiček probeert naar een medespeler te passen. Drtina kopt de bal weg. Rocha is nu in balbezit. Rocha schiet op doel. Šadinlija probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smrznuti Zmaj 72%, OFK Kultura 28%.
Smrznuti Zmaj - OFK Kultura 0:4

47e minuut.
Bäcker rent richting de bal. Bäcker geeft een hoge lob. Pimentel speelt de bal door. Rocha is nu in balbezit. Rocha draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Drtina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kočo rent richting de bal. Kočo passt de bal zonder na te denken. Daar is Rocha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rocha draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Buitenspel voor Tan. Goede buitenspelval van de verdediging. Šadinlija neemt vlug de vrije trap. Kendzia kopt de bal weg. Rocha heeft problemen om de bal te vangen. Rocha schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Pimentel passt de bal in één keer door. Rocha is nu in balbezit. Rocha haalt uit met een fantastische trap. Šadinlija probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hudiček probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Smrznuti Zmaj - OFK Kultura 0:5

54e minuut.
Klungelig pakt Tutundžić de bal. Tutundžić geeft een hoge lob. Drtina kopt de bal weg. Rocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocha haalt uit met een fantastische trap. Hudiček kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Kočo heeft problemen om de bal te vangen. Korunić rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kočo. Kočo krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Rovčanin probeert de bal aan de voet te houden. Pimentel rent richting de bal. Halilhodžić is nu in balbezit. Drtina rent richting de bal. Drtina geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Hudiček werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Smrznuti Zmaj - OFK Kultura 0:6

69e minuut.
Klungelig pakt Kočo de bal. Pimentel rent richting de bal. Pimentel probeert naar een medespeler te passen. Tan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Smrznuti Zmaj - OFK Kultura 0:7

71e minuut.
Halilhodžić is nu in balbezit. Rocha onderschept slim de pass. Rocha speelt de bal door. Tan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Čučak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kočo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Čučak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Čučak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Nusspickel speelt de bal door. Pimentel kan de bal niet met de borst controleren. Tan rent richting de bal. Tan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Pimentel rent richting de bal. Pimentel probeert naar een medespeler te passen. Tan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tan haalt uit met een fantastische trap. Hudiček werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Smrznuti Zmaj - OFK Kultura 0:8

90e minuut.
Pimentel is nu in balbezit. Rocha is nu in balbezit. Pimentel is nu in balbezit. Rocha is nu in balbezit. Rocha draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smrznuti Zmaj 75%, OFK Kultura 25%.
Smrznuti Zmaj - OFK Kultura 0:8