Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dobri Lavovi Kruskik Bronx
Normal Tactiek Proba 2
46% Balbezit 54%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 33.2
poor Schieten average
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Budnić passt de bal zonder na te denken. Sonjić is nu in balbezit. Sonjić speelt de bal door. Kayserililer rent richting de bal. Kayserililer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Budnić probeert de bal aan de voet te houden. Stepanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kayserililer onderschept slim de pass. Sonjić bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonjić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dobri Lavovi - Kruskik Bronx 0:1

4e minuut.
Sonjić verovert de bal door een tackle van achteren. Sonjić passt de bal in één keer door. Budnić is nu in balbezit. Budnić haalt uit met een fantastische trap. Stepanović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, van Mele zal de hoekschop nemen. Budnić maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Budnić passt de bal met de wreef. Sonjić rent richting de bal. Sonjić speelt de bal door. Kayserililer is nu in balbezit. Kayserililer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dobri Lavovi - Kruskik Bronx 0:2

35e minuut.
Bojić speelt de bal door. Budnić rent richting de bal. Budnić passt de bal met de wreef. Sonjić is nu in balbezit. Kayserililer is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Raviele verovert de bal door een tackle van achteren. Bojić is nu in balbezit. Met opzet legt Raviele zijn tegenspeler op de grond. Raviele krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dobri Lavovi 84%, Kruskik Bronx 16%.
Dobri Lavovi - Kruskik Bronx 0:2

59e minuut.
Na een snelle pass probeert Raviele de bal onder controle te krijgen. van Mele speelt de bal door. Kayserililer rent richting de bal. Kayserililer draait met de bal, schiet en ... Trešin probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

68e minuut.
Bojić passt de bal zonder na te denken. Nicović bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van van Mele. van Mele krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Cice controleert de bal met de borst. Raviele is nu in balbezit. Raviele met een sublieme pass. Kayserililer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kayserililer geeft een lange en hoge pass. Paal!
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Budnić schiet op doel. Na een snelle pass probeert Dušanović de bal onder controle te krijgen. Bojić rent richting de bal. Budnić verovert de bal door een tackle van achteren. Budnić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Daar is Kayserililer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dušanović is nu in balbezit. Budnić is nu in balbezit. Budnić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dobri Lavovi - Kruskik Bronx 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dobri Lavovi 76%, Kruskik Bronx 24%.
Dobri Lavovi - Kruskik Bronx 0:3