Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kruskik Bronx Vedranovi Lavovi
Proba 2 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
24% Spel op eigen helft 76%
22 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.8 gemiddelde waardering 17.5
good Schieten poor
good Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Kužat bereikt de bal nog maar net als eerste. Kužat geeft een hoge lob. Čemerlić is nu in balbezit. Sonjić rent richting de bal. Sonjić geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Šerifovski onderschept slim de pass. Šerifovski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Walliyullah met de inworp. Grecu geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Mujčin trapt de bal weg van het doel. Grecu heeft problemen om de bal te vangen. Grecu passt de bal zonder na te denken. Sonjić is nu in balbezit. Sonjić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Kruskik Bronx - Vedranovi Lavovi 1:0

25e minuut.
Grecu geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Šerifovski de bal onder controle te krijgen. Skuczyński rent richting de bal. Sonjić is nu in balbezit. Sonjić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Walliyullah verovert de bal door een tackle van achteren. Čemerlić begaat een overtreding. Walliyullah is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Walliyullah zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Skuczyński maakt een snoekduik en kopt de bal. Mujčin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Grecu geeft een lange en hoge pass. Daar is Huseinspahić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skuczyński is nu in balbezit. Skuczyński haalt uit met een fantastische trap. Mujčin probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Huseinspahić geeft de bal voor. Mujanović rent richting de bal. Walliyullah probeert naar een medespeler te passen. Sonjić rent richting de bal. Sonjić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Grecu is nu in balbezit. Grecu geeft de bal voor. Daar is Skuczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skuczyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kruskik Bronx - Vedranovi Lavovi 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kruskik Bronx 27%, Vedranovi Lavovi 73%.
Kruskik Bronx - Vedranovi Lavovi 2:0

52e minuut.
Daar is Kužat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ogrić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogrić geeft een hoge lob. Avdić bereikt de bal nog maar net als eerste. Avdić geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Šerifovski rent richting de bal. Walliyullah verovert de bal door een tackle van achteren. Walliyullah geeft de bal voor. Skuczyński rent richting de bal. Skuczyński schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Munižaba geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Walliyullah met een snelle inworp. Grecu geeft een hoge lob. Skuczyński maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Grecu rent richting de bal. Grecu geeft de bal voor. Kruška heeft problemen om de bal te vangen. Skuczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Skuczyński draait met de bal, schiet en ... Mujčin bokst de bal weg.

64e minuut.
Walliyullah geeft een hoge lob. Avdić kopt de bal weg. Skuczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Skuczyński schiet op doel. Mujčin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Grecu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Walliyullah bereikt de bal nog maar net als eerste. Walliyullah passt de bal in één keer door. Skuczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Skuczyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kruskik Bronx - Vedranovi Lavovi 3:0

77e minuut.
Grecu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grecu geeft de bal voor. Sonjić is nu in balbezit. Sonjić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kruskik Bronx - Vedranovi Lavovi 4:0

88e minuut.
Walliyullah bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrin is nu in balbezit. Andrin passt de bal zonder na te denken. Skuczyński rent richting de bal. Skuczyński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kruskik Bronx 21%, Vedranovi Lavovi 79%.
Kruskik Bronx - Vedranovi Lavovi 4:0