Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tvrdoglavi Zmaj FC Manekeni
Normal Tactiek 4-3-3
43% Balbezit 57%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 33
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 38.8
waardeloos Schieten solide
slecht Passen matig
slecht Verdedigen redelijk


2e minuut.
Calatrone met een sublieme pass. Jerić met een sublieme pass. Mustapić met een sublieme pass. Vasilj bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilj draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Antović bereikt de bal nog maar net als eerste. Sudžum is nu in balbezit. Sudžum passt de bal in één keer door. Meco is nu in balbezit. Meco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Meco heeft problemen om de bal te vangen. Meco speelt de bal door. Vasilj rent richting de bal. Vasilj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tvrdoglavi Zmaj - FC Manekeni 0:1

9e minuut.
Doeltrap. Malićbegović met een harde bal richting middenveld. Vasilj kopt de bal weg. Meco bereikt de bal nog maar net als eerste. Meco draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Mustapić geeft een hoge lob. Meco kopt de bal weg. Vasilj rent richting de bal. Vasilj schiet op doel. Hrnjević probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Antović rent richting de bal. Sudžum verovert de bal door een tackle van achteren. Sudžum met een sublieme pass. Meco is nu in balbezit. Meco schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Calatrone is nu in balbezit. Calatrone geeft de bal voor. Vasilj bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilj schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Ugarković raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Grujičić komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Kisin bereikt de bal nog maar net als eerste. Grujičić onderschept slim de pass. Grujičić speelt de bal door. Klungelig pakt Vasilj de bal. Vasilj draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Mustapić probeert naar een medespeler te passen. Sudžum is nu in balbezit. Antović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Antović krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Sudžum is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sudžum zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hrnjević heeft problemen om de bal te vangen. Meco rent richting de bal. Meco schiet op doel. Knežević maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tvrdoglavi Zmaj - FC Manekeni 0:2

33e minuut.
Hrnjević bereikt de bal nog maar net als eerste. Calatrone onderschept slim de pass. Vasilj is nu in balbezit. Vasilj schiet op doel. Knežević probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tvrdoglavi Zmaj - FC Manekeni 0:3

35e minuut.
Inworp. Mustapić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kisin is nu in balbezit. Kisin geeft een hoge lob. Meco maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Meco bereikt de bal nog maar net als eerste. Meco geeft de bal voor. Calatrone kopt de bal weg. Meco bereikt de bal nog maar net als eerste. Meco draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Tvrdoglavi Zmaj - FC Manekeni 0:4

40e minuut.
Meco bereikt de bal nog maar net als eerste. Meco passt de bal met de wreef. Vasilj is nu in balbezit. Vasilj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tvrdoglavi Zmaj - FC Manekeni 0:5

44e minuut.
Hrnjević is nu in balbezit. Hrnjević geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mustapić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kisin geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Mustapić speelt de bal door. Calatrone bereikt de bal nog maar net als eerste. Calatrone probeert naar een medespeler te passen. Vasilj is nu in balbezit. Vasilj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tvrdoglavi Zmaj - FC Manekeni 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tvrdoglavi Zmaj 73%, FC Manekeni 27%.
Tvrdoglavi Zmaj - FC Manekeni 0:6

57e minuut.
Sudžum is nu in balbezit. Sudžum passt de bal met de wreef. Meco rent richting de bal. Meco draait met de bal, schiet en ... Knežević werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Daar is Calatrone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antović onderschept slim de pass. Kisin geeft een hoge lob. Vasilj rent richting de bal. Vasilj haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Kisin passt de bal zonder na te denken. Sudžum rent richting de bal. Sudžum speelt de bal door. Meco rent richting de bal. Meco schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Meco bereikt de bal nog maar net als eerste. Meco haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Tvrdoglavi Zmaj - FC Manekeni 0:7

73e minuut.
Grujičić bereikt de bal nog maar net als eerste. Miljanić is nu in balbezit. Miljanić speelt de bal door. Kavaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kavaz geeft een hoge lob. Omerčehajić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Calatrone bereikt de bal nog maar net als eerste. Calatrone speelt de bal door. Meco rent richting de bal. Meco draait met de bal, schiet en ... Knežević maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tvrdoglavi Zmaj - FC Manekeni 0:8

77e minuut.
Antović is nu in balbezit. Antović geeft een hoge lob. Banjanin kopt de bal weg. Vasilj bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tvrdoglavi Zmaj - FC Manekeni 0:9

80e minuut.
Bjelica verovert de bal door een tackle van achteren. Bjelica geeft een hoge lob. Vasilj rent richting de bal. Vasilj haalt uit met een fantastische trap. Knežević maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tvrdoglavi Zmaj - FC Manekeni 0:10

82e minuut.
Daar is Sudžum, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sudžum schiet op doel. Hrnjević kopt de bal weg. Daar is Meco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tvrdoglavi Zmaj - FC Manekeni 0:11

87e minuut.
Kavaz is nu in balbezit. Vasilj onderschept slim de pass. Jerić geeft een lange en hoge pass. Meco rent richting de bal. Meco haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Jerić is nu in balbezit. Vasilj verovert de bal door een tackle van achteren. Vasilj geeft de bal voor. Meco bereikt de bal nog maar net als eerste. Meco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tvrdoglavi Zmaj 81%, FC Manekeni 19%.
Tvrdoglavi Zmaj - FC Manekeni 0:11