Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Цудоўныя Тыгры Казачныя Вожыкі
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 20
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Lykau bereikt de bal nog maar net als eerste. Lykau geeft een lange en hoge pass. Pirogau rent richting de bal. Mirvoda onderschept slim de pass. Mirvoda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Kirsh geeft een lange en hoge pass. Strypeikis geeft een lange en hoge pass. Lipila bereikt de bal nog maar net als eerste. Rachetnikau verovert de bal door een tackle van achteren. Rachetnikau draait met de bal, schiet en ... Tatarynovich bokst de bal weg.

31e minuut.
Safronau rent richting de bal. Safronau met een sublieme pass. Ivanchykau speelt de bal door. Rachetnikau bereikt de bal nog maar net als eerste. Rachetnikau schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Цудоўныя Тыгры 57%, Казачныя Вожыкі 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Цудоўныя Тыгры - Казачныя Вожыкі 0:0

47e minuut.
Tatarynovich trapt de bal weg van het doel. Parfianovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Parfianovich geeft een hoge lob. Rachetnikau bereikt de bal nog maar net als eerste. Rachetnikau schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Pirogau geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chabot`ka met de inworp. Praharenia bereikt de bal nog maar net als eerste. Praharenia geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Rachetnikau is nu in balbezit. Skalazub bereikt de bal nog maar net als eerste. Rachetnikau is nu in balbezit. Skalazub bereikt de bal nog maar net als eerste. Skalazub haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Цудоўныя Тыгры - Казачныя Вожыкі 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Цудоўныя Тыгры 52%, Казачныя Вожыкі 48%.
Цудоўныя Тыгры - Казачныя Вожыкі 0:1