Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Пявучыя Стральцы Лакаматыў Курганы
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 14.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen hopeless
poor Verdedigen hopeless


4e minuut.
Laboukin kopt de bal weg. Ryjykau rent richting de bal. Ryjykau passt de bal in één keer door. Chiginski heeft problemen om de bal te vangen. Chiginski haalt uit met een fantastische trap. Zebryn bokst de bal weg.

6e minuut.
Levashenia geeft een hoge lob. Inworp. Navakovich met een snelle inworp. Klungelig pakt Ryjykau de bal. Ryjykau geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Пявучыя Стральцы - Лакаматыў Курганы 1:0

12e minuut.
Husyatski met een harde bal richting middenveld. Ryjykau kopt de bal weg. Makaranka controleert de bal met de borst. Chiginski verovert de bal door een tackle van achteren. Chiginski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Levashenia is nu in balbezit. Navakovich verovert de bal door een tackle van achteren. Navakovich passt de bal zonder na te denken. Chiginski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiginski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Пявучыя Стральцы 46%, Лакаматыў Курганы 54%.
Пявучыя Стральцы - Лакаматыў Курганы 1:0

47e minuut.
Valynets is nu in balbezit. Ryjykau met een sublieme pass. Makaranka rent richting de bal. Chiginski onderschept slim de pass. Chiginski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Пявучыя Стральцы - Лакаматыў Курганы 2:0

50e minuut.
Laboukin onderschept slim de pass. Ryjykau speelt de bal door. Chiginski rent richting de bal. Chiginski draait met de bal, schiet en ... Zebryn werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Пявучыя Стральцы - Лакаматыў Курганы 3:0

68e minuut.
Ivanishka onderschept slim de pass. Ivanishka geeft de bal voor. Liameshka rent richting de bal. Al`piarovich verovert de bal door een tackle van achteren. Al`piarovich haalt uit met een fantastische trap. Husyatski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Пявучыя Стральцы - Лакаматыў Курганы 3:1

74e minuut.
Liameshka geeft een lange en hoge pass. Rabiza bereikt de bal nog maar net als eerste. Laboukin maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Laboukin naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Пявучыя Стральцы 42%, Лакаматыў Курганы 58%.
Пявучыя Стральцы - Лакаматыў Курганы 3:1